dreamstime_m_8082438

Aan u de taak een vrijgezellendag te organiseren?
Nou wij weten uit ervaring dat dit niet makkelijk kan zijn, maar wij helpen u graag een handje mee!

Wij kunnen putten uit een schier onuitputtelijke ervaring op het gebied van vrijgezellenfeesten.
Ons grote aanbod van uitjes in Amsterdam zal zorgen voor een onvergetelijke vrijgezellendag, waar nog tot lang na de echtscheiding over nagepraat zal worden

Zo kunt u bij ons kiezen uit actieve citygames, gezellige dinergames of muzikale workshops.
Maar een combinatie van verschillende uitjes kan natuurlijk ook.

U kunt bijvoorbeeld samen met uw vriendinnen het Sex in the City spel spelen. Tijdens dit spel gaan jullie verdeeld in teams de binnenstad van Amsterdam onveilig maken. Zo gaan jullie bijvoorbeeld stilleto rennen in de drukste winkelstraat van Amsterdam, karaoke zingen in een echt Amsterdams café en op zoek naar jullie eigen mister big.

Ook kan je ervoor kiezen om samen met een van onze kroegentijgers op kroegentocht te gaan in de Amsterdamse binnenstad of met een van onze Wallen Specialisten de Amsterdamse Rosse Buurt in te duiken en wij kunnen u verzekeren u gaat kopje onder

Ook hebben wij de leukste Speldiners zoals het van tv bekende Hou van Holland Speldiner waarbij jullie samen met onze eigen Beau en Linda het van tv bekende Hou van Holland Spel gaan spelen.

Komt u, na een gedegen onderzoek van onze website, tot de conclusie dat uw ideale vrijgezellen uitje er toch niet bij staat? Geen nood.
Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze ”vrijgezellenfeest specialisten” om uw wensen voor de perfecte vrijgezellendag te bespreken.