Workshop Twerken

 

Wees de eerste om te beoordelen

Op zoek naar een origineel en hilarisch vrijgezellenuitje, vriendinnendag of verjaardagsviering in Amsterdam? De Workshop Twerken, daar zit alles in. Lekker losgaan in een hilarische en gezellige sfeer. Een onvergetelijke workshop die een uniek onderdeel kan zijn voor jullie dagje Amsterdam.

Twerken is een echte danshype geworden. Door topartiesten als Miley Cyrus is het twerken niet meer weg te denken in de hedendaagse dansen. Bij deze ‘sexy dansmoves’ accentueer je de bewegingen van de heupen en billen. Shake that booty!

Leer te bouncen zoas als de billen van Nicky Minaj! Maak je geen zorgen. Er zijn geen verwachtingen want het gaat natuurlijk om de gezelligheid en de sfeer. Maar met de tips en tricks van onze gedreven dansinstructrice zul je zien dat je stap voor stap de kunst van het twerken zal leren. Onze dansprofessional weet jullie via kleine oefeningen stukje voor stukje het twerken bij te brengen en ze past zich aan ieders niveau. Mochten jullie hierna nog een club in Amsterdam bezoeken dan kun je het twerken daar meteen in de praktijk brengen! You go girl!

De workshop start met een bruisende warming up om samen in de ‘mood’ te komen. Daarna wordt en getraind in kleinere groepjes en als de routines erin zitten wordt je uitgedaagd om lekker te improviseren. De interactie met de andere danseressen zorgt voor leuke en verrassende elementen bij deze topworkshop in Amsterdam. Halverwege de Workshop Twerken is een korte pauze om op adem te komen en met elkaar bij te kletsen.

De Workshop in Amsterdam lekker sportief, gezellig, sfeervol en natuurlijk ontzettend leerzaam.

Zorg dat je gemakkelijke kleding draagt of bij je hebt. Comfortabele sport- of dansschoenen zijn ook aangeraden. Het is een intensieve workshop dus zorg dat je lekker opgeladen aan de start komt! Het Twerken is een heerlijke workshop om je dagje Amsterdam mee te starten.

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW