Spookwandeling in Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

Hou je van spanning en mysterie. Met de Griezelige Spookwandeling in Amsterdam kun je jou hart ophalen. Amsterdam kent een roemruchte geschiedenis met betrekking tot gruwelijkheden en doodveroordelingen. Vandaar dat er nog dikwijls geesten en spoken rondwaren…

Onze gids is een kenner van deze zwarte Amsterdamse geschiedenis. Hij is niet alleen een expert maar ook een gedreven verhalen verteller. Hij kent al deze griezelige plekken als zijn broekzak en weet jou samen met je gezelschap meeslepend rond te leiden langs de griezelige hotspots van Amsterdam. Laat de rillingen over je rug gaan en geniet van deze spannende en mysterieuze tour. Bezoek het historische Amsterdam waar deze plekken van weleer meer zijn dan slechts een herinnering. We volgen het spoor van de geesten, spoken en ronddolende zielen….

We zorgen voor een prettig beangstigende sfeer, maar uiteindelijk komt het allemaal goed. U bent namelijk in goed gezelschap van uw vrienden, vriendinnen of collega’s en samen griezelen is het leukste wat er is. Smul van de kennis van onze gepassioneerde gids die werkelijk alles weet over onze eeuwenoude hoofdstad.

De Griezelige Spookwandeling in Amsterdam is op alle dagdelen te boeken, maar in de avond is natuurlijk het meest passend en spannend. De avond is ook het dagdeel waarop de geesten en spoken immers het meest actief zijn. Deze tour is te boeken van maandag tot en met zondag. Eventueel in overleg te combineren met een diner. We kunnen de spookwandeling  voor besloten gezelschappen ook opsplitsen en er een walking dinner van maken. Dan wandelt u tussen de dinergangen door. Dat zorgt voor een fijne afwisseling van culinaire verwennerij en activiteit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De Griezelige Spookwandeling in Amsterdam is een origineel en uniek groepsuitje. Ideaal voor vrijgezellenviering, vriendenclub, studentenvereniging, teamuitje of andere gelegenheid. Pas op! De Griezelige Spookwandeling gaat beginnen!  

 Onze Spookwandeling is inclusief:
– Professionele verhalenverteller
– Griezelige route
– BTW

FAQs

Q Hoe kan ik de gids herkennen?

De gids staat voor de deur van van Irish Pub The Tara te wachten en draagt zwarte kleding en een wandelstok.

Q Wanneer is de Ghost Walk te reserveren?

De Ghost Walk is het gehele jaar door te reserveren, zowel overdag als ’s avonds, de eindtijd van de tour is in ieder geval voor 22 uur.

Q Wat is het aantal deelnemers voor deze tour?

Voor een privé-groep minimaal 10, maximaal 15 personen.

Q Is deze rondleiding ook in meerdere talen mogelijk?

Spookwandelingen kunnen in het Nederlands of in het Engels gegeven worden.

Q Is er een leeftijdsgrens?

De spookverhalen tijdens de tour zijn niet geschikt voor heel jonge kinderen. Over het algemeen hanteren wij een leeftijdsgrens van 10 jaar. Mocht u twijfelen of de wandeling geschikt is voor uw kind dan kunt u altijd bellen voor informatie.