Rondvaart in Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

De beste en meest onderhoudende manier om Amsterdam te beleven is toch zeker een rondvaart door de Amsterdamse grachten! Op de Day Canal Cruise van Rederij Lovers kun je met de rondvaartboot die fraaie Amsterdamse grachtengordel ontdekken.

Deze rondvaart heeft een duur van een uur. Het startpunt is de steiger van Rederij Lovers naast het het Centraal Station van Amsterdam. Aan boord zijn drankjes en versnaperingen verkrijgbaar. Dus je hoeft bij zonnig weer niet dorstig rond te varen.

De rondvaart door de binnenstad is indrukwekkend en uitgekiend. Je schipper voert je langs de meest pittoreske grachten, de meest adembenemende gebouwen en andere hotspots van Amsterdam. Vergaap je aan de schitterende stadsbeelden die Amsterdam in huis heeft.

De boten van Rederij Lovers zijn de meest prettige boten om door de Amsterdamse wateren te varen. De stoelen zijn comfortabel en alle faciliteiten zijn aanwezig. In korte tijd zie je veel meer van Amsterdam dan je te voet had kunnen belopen. In dat opzicht kunnen we deze Rondvaart ook wel onze snelcursus Amsterdam noemen… Zet je fotocamera of mobieltje in de aanslag, want dit worden prachtige foto’s om te bewaren of om te plaatsen op je social media…

Wil je naast de Rondvaart ook nog wat meer van Amsterdam aan wal zien? Dat kan prima via onze site. Boek ook een ticket voor een van onze wandeltours. Voor de fanatieke fietsers is Fiets Huren in Amsterdam ook een echte aanrader.

Wel interesse in een rondvaart, maar zoek je iets wat langer dan een uur duurt? Of zoek je een rondvaart die gecombineerd wordt met een heerlijke maaltijd of Hollandse Bar? Dan kunnen wij de BBQ Boot Amsterdam, de Borrelboot of de Pizza Cruise van harte aanbevelen. Boek je tickets vandaag nog. Je zult er geen spijt van hebben. Amsterdam houdt ook van jou!