Rondleiding door de Pijp

 

Wees de eerste om te beoordelen

Kent u al bekend met de Rosse Buurt en de Jordaan, maar wilt u nog meer van Amsterdam ontdekken? Met onze Rondleiding door de Pijp laten wij u kennis maken met dit bijzondere en hoffelijke deel van de stad!

Bijzondere rondleiding door de Pijp

Welkom in de buurt waar André Hazes opgroeide en Gordon met dameslingerie op de markt stond! De Pijp staat vooral bekend om de welbekende en populaire Albert Cuyp markt. Naast deze populaire plek zullen we onder andere een bezoek brengen aan het Sarphatipark, het standbeeld van André Hazes, de Diamantbuurt en zult u merken dat ook deze buurt een kleinschalige prostitutie kent op de Ruysdaelkade.

Dit is ook de plek waar de Noord Zuidlijn vordert en wij weten hier dan ook alle mooie verhalen over. De geschiedenis van de Pijp zit bomvol revolutiebouw en stadsvernieuwing. Onze gids kent alle ins en outs en kan niet wachten deze bijzondere en iets minder bekende wijk aan u te laten zien!

Natuurlijk zullen we ook een heerlijke Amsterdamse kroegie induiken voor een lekker pikketanissie.

Onze Rondleiding door de Pijp is inclusief:
– Professionele gids
– Bijzondere route
– Café stop
– BTW

FAQs

Q Wij willen deze tour doen maar zijn met minder dan 8, is deze tour dan ook te reserveren?

Ja dat kan zeker, maar omdat deze rondleiding met een privégids is, verzoeken wij dan wel het minimum tarief ( voor 8 personen ) te voldoen.

Q Is deze rondleiding ook in meerdere talen mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze rondleiding in meerdere talen aanbieden,
waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Q Gaat de tour ook door bij regen?

Ook bij regen gaat deze rondleiding gewoon door. We kunnen eventueel paraplu’s regelen en u kunt nog een extra drankje nemen in de kroeg en op deze manier geniet u ook bij regen van Amsterdam.

Q Kunnen wij het startpunt van de rondleiding nog aanpassen?

Dit is mogelijk in overleg, zo kan de gids jullie bijvoorbeeld ophalen bij jullie hotel, café of restaurant.

Q Op welke dagen en tijden is deze rondleiding te reserveren?

U bent helemaal vrij uw eigen datum en starttijd te bepalen. Omdat jullie tijdens deze rondleiding met een privégids op pad gaan kunt u deze tour reserveren wanneer ù dat wilt, van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat reserveren en het gehele jaar door.

Q Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen van een andere groep?

Dit is helaas niet mogelijk