Muzikale Rondleiding

 

Wees de eerste om te beoordelen

Tijdens deze muzikale rondleiding duiken jullie samen met één van de gezelligste gidsen de Amsterdamse Jordaan in.

Aan de hand van smeuïge verhalen, interessante weetjes en smartlappen komt de typische Jordanese gezelligheid tot leven.

Deze muzikale rondleiding is dé perfecte manier om de Jordaan goed te leren kennen.

Al kletsend, grappend en zingend als een nachtegaal wandelt onze gids op een ontspannen tempo door de vele gezellige straatjes en pleintjes van deze voormalige volkswijk.

Eén ding kunnen wij jullie verzekeren, tijdens deze tour komen jullie ogen en oren tekort.

De muzikale rondleiding zit vol goeie verhalen en Amsterdamse levensliederen, zo zullen de bekende liedjes van André Hazes, Johnny Jordaan en Ramses Shaffy uit volle borst worden gezongen.  Maar ook verzoeknummertjes weet deze wandelende ‘Jukebox’ zonder moeite uit zijn gitaar te toveren.

Geniet van deze gezellige rondleiding door een van de mooiste wijken van Amsterdam.

De Jordaan
De Jordaan is een levendige Amsterdamse wijk boordevol vol gezellige cafeetjes, pleintjes en natuurlijk de bijzondere en markante inwoners.

Amsterjan kent Amsterdam als zijn broekzak, hij weet feilloos de bekende maar ook de goed verborgen plekjes te vinden. En tijdens deze tour zal hij jullie hier maar wat graag mee naartoe nemen.

Onderweg maken we natuurlijk ook nog een korte pitstop bij een Jordanees cafeetje voor een lekker drankje, want,,, een pikketanissie gaat er altijd in! 

Na twee en een half uur wandelen, kletsen en smartlappen zingen vindt onze gids het wel weer welletjes en staat het jullie vrij om deze tour op eigen houtje te vervolgen naar het Leidseplein, of Rembrandtplein. In een van de vele Amsterdamse kroegjes aldaar kunnen jullie deze fantastische middag op z’n Amsterdams afsluiten. 

Deze muzikale Jordaanwandeling is er eentje om nooit meer te vergeten en perfect geschikt als groepsuitje samen met familie, vrienden of collega’s.

Inclusief:
– Garantie op een onvergetelijk uitje
– Pauze in typisch Amsterdams café
– Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!
– BTW