Kroegentocht in Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

Iedereen heeft er vast wel eens over gefantaseerd. Een wilde stapavond in Amsterdam, the place to be! Maar waar moet je nu precies zijn voor dat heerlijke Amsterdamse gevoel? Welke kroegjes zijn echt gezellig en wat voor bijzondere verhalen schuilen er achter deze kroegen? Tijdens onze kroegentocht in Amsterdam zorgen wij voor een complete stap-ervaring in hét uitgaanscentrum van onze hoofdstad!

Gezellige Kroegentocht in Amsterdam
Wij geven het startschot voor deze Kroegentocht op het Beursplein. Vanaf hier ligt de wereld aan onze voeten en kunnen we de beste, gezelligste en meest bijzondere cafés van Amsterdam bezoeken.

Deze Kroegentocht zal zich voornamelijk afspelen in het altijd gezellige Jordaan, want hier zijn toch de leukste plekken te vinden. Café Lowietje, de Blaffende Vis en Rooie Nelis zijn welbekend en erg geliefd in de Jordaan. Wij laten tijdens deze Kroegentocht Amsterdam precies zien waarom! Onze enthousiaste gids neemt jullie onder zijn hoede en zal jullie vermaken met de beste verhalen. Nee, geen stoffige oude man met een grijze hoed, maar een gids die de leukste verhalen en anekdotes over de kroegen kent. Want achter elke plek in de Jordaan zit wel een leuk verhaal, een spannende gebeurtenis of een lachwekkende anekdote!

Struinen jullie met ons mee de cafés in de Jordaan langs?

Onze Kroegentocht is inclusief:
– Enthousiaste gids
– Bezoek aan 4 kroegen (exclusief consumpties)
– Garantie op een gezellige avond
– BTW

FAQs

Q Wij willen deze tour doen maar zijn met minder dan 8, is deze tour dan ook te reserveren?

Ja dat kan zeker, maar omdat deze rondleiding met een privégids is, verzoeken wij dan wel het minimum tarief ( voor 8 personen ) te voldoen.

Q Is deze rondleiding ook in meerdere talen mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze rondleiding in meerdere talen aanbieden,
waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Q Gaat de tour ook door bij regen?

Ook bij regen gaat deze rondleiding gewoon door. We kunnen eventueel paraplu’s regelen en u kunt nog een extra drankje nemen in de kroeg en op deze manier geniet u ook bij regen van Amsterdam.

Q Kunnen wij het startpunt van de rondleiding nog aanpassen?

Dit is mogelijk in overleg, zo kan de gids jullie bijvoorbeeld ophalen bij jullie hotel, café of restaurant.

Q Op welke dagen en tijden is deze rondleiding te reserveren?

U bent helemaal vrij uw eigen datum en starttijd te bepalen. Omdat jullie tijdens deze rondleiding met een privégids op pad gaan kunt u deze tour reserveren wanneer ù dat wilt, van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat reserveren en het gehele jaar door.

Q Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen van een andere groep?

Dit is helaas niet mogelijk.