Jordaan Rondleiding

 

Wees de eerste om te beoordelen

Wilt u de gezelligste volkswijk van Amsterdam in het echt meemaken, dan is onze jordaan rondleiding een echte must!

Onze Jordaangeleerden voeren u bij deze Jordaantour door de Amsterdamse Jordaan en het zal u duidelijk worden dat hier, in deze voormalige arbeidersbuurt, de lepel nog altijd fier rechtop in de breipot staat.

De Jordaan is bezaaid met gezellige pleintjes, geinige huisjes, pitoreske kroegen en niet te vergeten de inwoners zelf; de Jordanezen! Zij kunnen meeslepende verhalen doen over hun Amsterdamse buurtje.

Een heel nest bekende volkzangers kwam hier ter wereld zoals Johnny Jordaan, Willly Alberti en Rene Froger.
Maar ook andere bekende zoals Rembrandt van Rijn, Jan Klaassen en de wereldberoemde filosoof René Descartes hebben in de Jordaan gewoont.

U zult tijdens deze Jordaan rondleiding zelf kennis maken met de charmes van deze veelbezongen volkswijk.
Onze gidsen weten in deze buurt elk stekje te vinden en zullen u tijdens deze Jordaan rondleiding volledig bijpraten over de roerige historie van de Jordaan.
Zo komen we onder meer langs de Westerkerk, met de Westertoren, de Noordermarkt, de Westerstraat, het Anne Frankhuis en het homomonument.

Ook zullen wij halverwege deze Jordaantour zo’n gezellig Jordanees cafeetje induiken voor een lekker pikketanissie ( maar een glaasje fris mag natuurlijk ook ).

Dus heeft u zin in zo’n gezellige Jordaan rondleiding trek dan uw lekkere stappers aan en stap gezellig met ons mee!

Deze rondleiding is inclusief;
– Professionele gids
– Cafestop ( exclusief consumptie )
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

Let Op! Wilt u deze rondleiding doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze Jordaan rondleiding in meerdere talen aanbieden,
waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Tip! Komt u niet aan de 8 personen maar heeft u wel zin in zo’n gezellige rondleiding samen met een van onze gidsen? Wij hebben elke zaterdagochtend om 11.00 uur een inschrijtour. Deze rondleiding vertrekt iedere zaterdagochtend en u kunt zich al inschrijven vanaf 2 personen.

Aankondigingen

Bespaar 10% doormiddel van vroegboek korting jaja, hier word je heppiedepeppie van!

Boek nu

FAQs

Q Wij willen deze tour doen maar zijn met minder dan 8, is deze tour dan ook te reserveren?

Ja dat kan zeker, maar omdat deze rondleiding met een privégids is, verzoeken wij dan wel het minimum tarief ( voor 8 personen ) te voldoen.

Q Is deze rondleiding ook in meerdere talen mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze rondleiding in meerdere talen aanbieden,
waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Q Gaat de tour ook door bij regen?

Ook bij regen gaat deze rondleiding gewoon door. We kunnen eventueel paraplu’s regelen en u kunt nog een extra drankje nemen in de kroeg en op deze manier geniet u ook bij regen van Amsterdam.

Q Kunnen wij het startpunt van de rondleiding nog aanpassen?

Dit is mogelijk in overleg, zo kan de gids jullie bijvoorbeeld ophalen bij jullie hotel, café of restaurant.

Q Op welke dagen en tijden is deze rondleiding te reserveren?

U bent helemaal vrij uw eigen datum en starttijd te bepalen. Omdat jullie tijdens deze rondleiding met een privégids op pad gaan kunt u deze tour reserveren wanneer ù dat wilt, van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat reserveren en het gehele jaar door.

Q Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen van een andere groep?

Dit is helaas niet mogelijk, wel organiseren wij een inschrijftour, deze tour vertrekt iedere zaterdag en u kunt zich al inschrijven vanaf 2 personen.