High Tea Rondvaart

 

Wees de eerste om te beoordelen

Geniet samen van een unieke en uitgebreide high tea. Tijdens deze High Tea Rondvaart glijden de mooiste Amsterdamse stadsgezichten aan u voorbij. Uw bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenviering heeft op deze manier alle elementen die een dag onvergetelijk maken. De High Tea Rondvaart Amsterdam is het meest fijne en ontspannen groepsuitje. Daarbij leert u kanten van Amsterdam kennen die u nog nooit vermoed had.

Uw eigen privé boot ligt klaar. Onze schipper geeft u een warm welkom en daarna kan het anker gelicht worden en de trossen worden losgegooid. Laat de High Tea Rondvaart in Amsterdam maar beginnen! Bewonder onderweg de fascinerende grachtenpanden en de gezellige stadse bruggetjes waar onze hoofdstad om bekend staat. Door de rondvaart ademt u de roemrijke historie van Amsterdam in. Zo trekt een aantal eeuwen boeiende geschiedenis aan u voorbij. Onze schipper trakteert u op een uitgekiende route langs de Amsterdamse grachten, zodat u de vele gezichten van deze populaire stad leert kennen. Amsterdam is daarmee het perfecte decor voor een smakelijke en originele high tea. Diverse zoete en hartige hapjes maken dat uw gezelschap heerlijk genietend langs de Amsterdamse kades vaart. Ook aan heerlijke dranken zoals fruitsappen, koffie en verschillende smaken thee is tijdens deze overvloedige high tea geen gebrek. Zo worden zowel de tongen als de ogen getrakteerd op het beste wat Amsterdam te bieden heeft.

We starten de High Tea Rondvaart normaal gesproken bij Centraal Station Amsterdam, maar andere opstapplekken in Amsterdam zijn in overleg bespreekbaar. Wij zorgen ervoor dat u dagje in Amsterdam een happening wordt waar nog lang over nagepraat wordt. Eigenlijk spreken de foto’s die u onderweg maakt al boekdelen. Wij wensen u een heerlijke dag in Amsterdam samen met uw collega’s, vrienden of familie! Speciale wensen met betrekking tot de high tea of de rondvaart? Laat het ons weten!

Deze Rondvaart Amsterdam is inclusief:
– Privé boot met schipper
– Uitgebreide high tea
– Beproefde route
– BTW