Hap en Stap Tour

 

Wees de eerste om te beoordelen

De Hap en Stap Tour is een uitje voor de echte Bourgondiër onder ons. Het is een culinaire rondleiding door de Amsterdamse binnenstad.
Tijdens de Hap en Stap Tour nemen onze gidsen u mee naar drie verschillende restaurantjes in hartje Mokum.

Voor het eerste restaurant duiken we met z’n alle de Jordaan in. De Jordaan was vroeger een echte volkswijk maar tegenwoordig uitgegroeid tot een hippe wijk in het centrum van Amsterdam en the place to be.

Tijdens dit gedeelte van de Hap en Stap Tour krijgt u de verhalen en anekdotes te horen over de Jordaan met haar bekende en markante inwoners. Na deze rondleiding door de Jordaan zal onze gids u afzetten bij het eerste restaurant.

Waar iedereen zich tegoed kan doen aan al het lekkers. Als iedereen klaar is met het voorgerecht, gaan we verder naar het tweede restaurant. En natuurlijk neemt de gids geen gewone route maar eentje langs alle bijzonderheden.

Na het hoofdgerecht komen we toe aan het hoogtepunt van deze Hap en Stap Tour en duiken we de Amsterdamse Walletjes in.
De Wallen is het oudste stukje Amsterdam en toch ook wel het bekendste stukje van Amsterdam.

De Rosse Buurt floreert al sinds de 17e Eeuw, toen de matrozen er hun vertier zochten Sindsdien is er eigenlijk weinig veranderd.
De Rosse buurt is nog steeds een enorm belangrijke bezienswaardigheid voor toeristen van over de hele wereld, dus zullen wij tijdens deze tour de Rosse Buurt zeker niet overslaan.

We sluiten deze Hap en Stap Tour af in een gezellig pakhuis voor een heerlijk dessert

Voorbeeldprogramma
17:00 Wandeling
18:00 Voorgerecht
18:45 Wandeling
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandeling
21:00 Dessert

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Driegangendiner
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Geen probleem: indien u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u dit uitje gewoon reserveren.

Hap en Stap diners in andere steden.