Grote Fietstour Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

Onze Grote Fiets Tour Amsterdam is onze meest complete rondleiding van dit moment. Tijdens deze drie uur durende fiets tour nemen onze gidsen u mee naar de bekende bezienswaardigheden van onze Hoofdstad.

Onze gidsen hebben een fantastisch mooie route uitgestippeld. Zo komen jullie tijdens deze route langs het Centraal Station, de Jordaan en de Grachtengordel. Het Leidseplein en het Vondelpark, de Magere Brug de Nieuwmarkt en natuurlijk brengen wij tijdens deze rondleiding ook een bezoekje aan de Amsterdamse Walletjes.

Op een ontspannend tempo zien we alle hoogtepunten aan ons voorbij glijden en komen we langs de bekende en minder bekende ”spot” van Amsterdam. Onderweg zullen we regelmatig een stop maken zodat u deze plekjes nog even rustig van dichtbij kunt bekijken.

Dus heeft u zin in een complete Fiets Tour door de Amsterdamse binnenstad? Fiets dan gezellig met ons mee!

Inclusief;
– Professionele gids
– Fietsen
– Café stop ( exclusief consumptie)
– Beproefde fietsroute
– BTW

FAQs

Q Wij willen deze tour doen maar zijn met minder dan 8, is deze tour dan ook te reserveren?

Ja dat kan zeker, maar omdat deze rondleiding met een privégids is, verzoeken wij dan wel het minimum tarief ( voor 8 personen ) te voldoen.

Q Is deze rondleiding ook in meerdere talen mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze rondleiding in meerdere talen aanbieden,
waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Q Gaat de tour ook door bij regen?

Ook bij regen gaat deze rondleiding gewoon door. We kunnen eventueel poncho's regelen en u kunt nog een extra drankje nemen in de kroeg en op deze manier geniet u ook bij regen van Amsterdam.

Q Op welke dagen en tijden is deze rondleiding te reserveren?

U bent helemaal vrij uw eigen datum en starttijd te bepalen. Omdat jullie tijdens deze rondleiding met een privégids op pad gaan kunt u deze tour reserveren wanneer ù dat wilt, van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat reserveren en het gehele jaar door.

Q Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen van een andere groep?

Dit is helaas niet mogelijk, wel organiseren wij een inschrijftour, deze tour vertrekt iedere zaterdag en u kunt zich al inschrijven vanaf 2 personen.