Fiets ‘m Erin Tour

 

Wees de eerste om te beoordelen

Kunt u niet kiezen tussen een stadswandeling of een fietstocht? Dat begrijpen wij volkomen! Daarom bieden wij u onze Fiets ‘m erin tour, een stadswandeling en fietstocht in één!

Veelzijdige tour door Amsterdam
We starten dit veelzijdige uit door Amsterdam op het Beursplein. Voor het eerste deel van dit uitje stappen we op de fiets voor een mooie fietstocht.  Onze toeziend oog van onze professionele maar altijd enthousiaste gids fietsen we richting de Grachtengordel en de oude volkswijk Jordaan. Onze gids laat u heel graag zien waarom de Grachtengordel nu precies op de wereld erfgoedlijst staat! Door de bijzondere anekdotes en grappige weetjes wordt een veelbewogen en interessante geschiedenis ontvouwd en waant u zich bijna in vroegere tijden.

Na ongeveer 1,5 uur te hebben gefietst, zetten we deze aan de kant en stappen we de Rosse Buurt in. Onze dames van lichte zeden moeten natuurlijk wat rustiger worden bekeken! Maar daarnaast laten wij u graag zien wat de Wallen nog meer te bieden hebben. Kent u het verhaal achter de Schreierstoren of Café In ’t Aepjen? Wij verrassen u graag met een bezoekje aan deze bijzondere plekken, om ook een andere kant van de Rosse Buurt te laten zien!

Fietst en wandelt u met dit actieve uitje met ons mee? Onze Fiets ‘m Erin Tour is uitermate geschikt als bedrijfsfeestje, familie of vriendenuitje!

Fiets ‘m erin is inclusief:
– Professionele gids
– Gebruik van fietsen
– Beproefde route
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

FAQs

Q Wij willen deze tour doen maar zijn met minder dan 8, is deze tour dan ook te reserveren?

Ja dat kan zeker, maar omdat deze rondleiding met een privégids is, verzoeken wij dan wel het minimum tarief ( voor 8 personen ) te voldoen.

Q Is deze rondleiding ook in meerdere talen mogelijk?

Dit is zeker mogelijk, wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze rondleiding in meerdere talen aanbieden,
waaronder in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Q Gaat de tour ook door bij regen?

Ook bij regen gaat deze rondleiding gewoon door. We kunnen eventueel paraplu’s regelen en u kunt nog een extra drankje nemen in de kroeg en op deze manier geniet u ook bij regen van Amsterdam.

Q Kunnen wij het startpunt van de rondleiding nog aanpassen?

Dit is mogelijk in overleg, zo kan de gids jullie bijvoorbeeld ophalen bij jullie hotel, café of restaurant.

Q Op welke dagen en tijden is deze rondleiding te reserveren?

U bent helemaal vrij uw eigen datum en starttijd te bepalen. Omdat jullie tijdens deze rondleiding met een privégids op pad gaan kunt u deze tour reserveren wanneer ù dat wilt, van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat reserveren en het gehele jaar door.

Q Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen van een andere groep?

Dit is helaas niet mogelijk, wel organiseren wij een inschrijftour, deze tour vertrekt iedere zaterdag en u kunt zich al inschrijven vanaf 2 personen.