Fiets huren in Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

Met meer dan 700 000 fietspaden mag Amsterdam zich een echt fietsstad noemen en zeg nu eerlijk; ‘is er een makkelijkere manier om onze hoofdstad te ontdekken dan per fiets’?

Laat de drukke trams en peperdure parkeergarages voor wat het is en spring op een van onze fietsen.

Op onze riante tweewieler voel je, je in de Amsterdamse binnenstad als een vis in het water. Op je ‘gemakkie’ fiets je door de gezellige straatje van de Amsterdamse binnenstad.

Fiets Huren in Amsterdam Onze fietsenstalling is 7 dagen per week geopend en bevindt zich in de kelder van de Beurs van Berlage en is op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station. Hier staan onze Amsterdamse stadsfietsen ( met een terugtraprem ) al op je te wachten maar als je iets meer comfort zoekt hebben wij natuurlijk ook fietsen met handremmen en versnellingen.

Amsterdam is bij uitstek de stad om te fietsen, in een handomdraai fiets je naar de gezellige volkswijk de Jordaan met haar vele gezellige cafeetjes en pleintjes. Maar ook de Grachtengordel vol met prachtig gerenoveerde pakhuizen en tal van aparte musea en bezienswaardigheden zoals de Westerkerk en het Anne Frankhuis .

Ook kan je even lekker uitwaaien in het Vondelpark, het bekendste park van Amsterdam en misschien wel van heel Nederland.

En voor de mensen die best iets verder willen fietsen is het Amsterdamse bos ook wel een hele leuke optie. Het Amsterdamse bos heeft meer dan 50 kilometer fietspad en vooral in de zomermaanden is het hier heel prettig toeven.

Maar ook een fietstocht naar fietstocht naar De Zaanse Schans, of Volendam en Marken is voor de echte fietsfanaat aan absolute must. Achter het Centraal Station kunt u met het pontje het IJ oversteken en vandaar staat niks je meer in de weg. Vanwege het vlakke landschap zijn ze voor elke fietser wel goed te fietsen. Bovenal zijn alle fietsroutes hier zijn goed bewegwijzerd, veilig en met voldoende tussenstop mogelijkheden, restaurants, cafeetje.

Dus waar wacht je nog op? Neem een van onze fietsen en ontdek Amsterdam als een echte local!

Informatie

Inclusief;
Riante fiets met terugtraprem

Openingstijden;
Maandag t/m Vrijdag : 08.00 – 19.00
Zaterdag & Zondag : 09.00 – 18.00

Locatie: Damrak 247, Amsterdam