Comedy Boot in Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

In het Venetie van het noorden, zoals ons mooie Mokum ook wel genoemd wordt, ontkomt u bijna niet aan een spetterende vaart over onze mooie grachten. Maar wilt u die saaie rondvaart wat opwindender, gedenkwaardiger en kostelijker maken? Dan bied onze Comedy Boot een wel heel vermakelijk alternatief!

Vandaag ligt speciaal en exclusief voor uw gezelschap onze Comedy Boot al dobberend klaar om u een memorabele middag te bezorgen. In de aankomende 1,5 uur gaan we u namelijk helemaal in de watten leggen! Hoe we dat doen, dat is simpel. We zorgen voor een gemoedelijke prive boot, een goedlachse schipper, gastvrije bediening en natuurlijk een open Hollandse bar. Dat betekend, dat u gedurende deze 1,5 uur durende vaart, onbeperkt gebruik kan maken van onze bieren, huiswijnen en frisdranken. Uiteraard serveren wij hier ook een knabbelnootje bij.

Maar dit is niet alles! Er zullen namelijk 2 zeer vooraanstaande gasten meevaren. Onze comedians van eigen bodem zorgen er met jolijt voor, dat de humor tijdens deze Comedy Boot als een paal boven water staat! Vernuftige grappen, geslepen anekdotes en karakteristieke typetjes vliegen u om de oren. De professionaliteit van onze comedians garandeert een jolige en hilarische middag voor jong en oud!

Onze pro’s vinden het ook geen probleem om de show op maat samen te stellen. Stuurt u ons op tijd informatie toe over het gezelschap, de gelegenheid of die iets te luidruchtige collega? Dan zorgen onze comedians voor een persoonlijk tintje tijdens onze Comedy Boot in Amsterdam!

Inclusief:
-Prive boot
-Schipper en bediening
-Open Hollandse bar
-Knabbelnootjes
-Professionele comedians
-BTW