Cabaret Diner

 

Wees de eerste om te beoordelen

Boek ons Cabaret Diner in hartje Amsterdam. Geniet van een avond vol hilarisch amusement en entertainment. Koppel daar een heerlijk driegangen diner aan en het plaatje is compleet. Het Cabaret Diner is ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje, een personeelsfeest, een viering of andere gelegenheid.

Welkom in ons sfeervolle theaterrestaurant in de bruisende binnenstad van Amsterdam. Het driegangen menu is verrukkelijk en de cabaret show is op maat gesneden en geschikt voor iedereen.

We verwelkomen u en uw gasten in het restaurant met stijlvol gedekte tafels. Na het welkomstdrankje kan het cabaret diner van start gaan. We starten het programma in Amsterdam met een voor- en hoofdgerecht. Kies uit vlees-, vis- of vegetarische varianten. Iedereen, ook mensen met dieetwensen, worden op hun wenken bediend.

Na het hoofdgerecht verschijnen onze komische entertainers op het podium. Deze goedlachse cabaretiers zullen speciaal voor uw gezelschap een cabaretshow weggeven die zijn weerga niet kent. Onze cabaretiers zijn stuk voor stuk geroutineerde professionals met jarenlange ervaring. Uw lachspieren krijgen het druk door alle grappige verhalen, anekdotes en improvisaties die de cabaretiers tijdens het Cabaret Diner op u afvuren. Tijdens het smakelijke dessert kunt u nog even nagenieten en napraten over alle geweldige grappen en mooie verhalen die u tijdens het Cabaret Diner hoorde.

Als u zoekt naar de perfecte dinner show, zoek dan niet verder. Ons Cabaret Diner is het ideale uitje voor elke groep of gelegenheid. Mocht u een jarige, vrijgezel of jubilaris in uw midden hebben. Op verzoek en in overleg kan deze input mogelijk mee worden genomen in de cabaret show. Ook het draaiboek qua tijden maken we graag in goed overleg zodat het Cabaret Diner perfect aansluit op uw dagprogramma in Amsterdam. Het aantal cabaretiers is  in overleg. Het kan gaan om een korte show met 1 a 2 cabaretiers of een uitgebreide line-up met drie tot vier artiesten. Informeer naar de mogelijkheden. We nemen de opties graag met u door.

Het Cabaret Diner is inclusief:
– Professionele Comedian(s)
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– BTW