Borrelboot in Amsterdam

 

Wees de eerste om te beoordelen

Samen met je gezelschap vaar je door de Amsterdamse wateren en laat je de historische gebouwen en grachtenpanden aan je voorbij trekken. Fijne gesprekken, een lekker drankje in je hand en het prachtige Amsterdam als achtergrond. Wat kan een mens nog meer wensen? De borrelboot is de perfecte èn gezelligste manier om door de hoofdstad te varen en haar te leren kennen! Een perfect groepsuitje voor je bedrijf, vriendengroep of familie.

Voor elk gezelschap de perfecte boot!
De borrelboot kun je op elke datum en gewenste tijd boeken. Het schip van jouw voorkeur staat paraat om af te meren. Er zijn namelijk verschillende boten voor alle groepsgroottes. Bijvoorbeeld de stijlvolle salonboot of ga je meer voor een knusse sloep om zo optimaal van het zonnetje te genieten? In overleg kies je de perfecte borrelboot. Maar niet alleen dat. Kies ook je gewenste borrelarrangement. Nootjes, sushi, olijfjes, brood en tapenade, bitterballen of nacho’s? De opties zijn legio. Wil je ook wat vermaak op de borrelboot? Onze gidsen, zangers of gezellige accordeonist kunnen het extra sausje zijn voor deze borrelvaart in Amsterdam.

Opstaplocaties
In Amsterdam zijn meerdere opstapplaatsen waar de borrelboot kan aanmeren. Sommige aankomstplekken hebben extra kosten. Laat je door ons informeren over de beste locaties voor op- en afstappen. Zo hou je het uitje van de borrelboot zo voordelig mogelijk.

Faciliteiten aan boord
De verschillende faciliteiten die aan boord zijn van de verschillende borrelboten hangt af  van welke boot je kiest. De meeste boten die door Amsterdam touren zijn voorzien van een WC en verwarming. Wil je met open dak varen of juist overkapping? We vernemen graag je voorkeur. De meeste borrelboten zijn voorzien van een muziekinstallatie waar je eventueel ook je eigen muziek kan afspelen.

Wij zijn er zeker van dat je met de Borrelboot in Amsterdam het ideale groepsuitje hebt waar gezelligheid, ontspanning en smakelijk genieten perfect samengaan. Alvast veel plezier!

Inclusief;
– Priveboot
– Schipper
– Onbeperkte Hollandse Bar ( bier, wijn, fris )
– BTW

Een rondvaart door Amsterdam inclusief Hollandse bar.