Vrijgezellenfeest Mannen

Thema

Omgeving

Binnen/Buiten

Prijs

5150

Tijdsduur

1u.10u.
Cabaret Diner Amsterdam
Prijs €55.00 p.p.
Cabaret Diner Amsterdam
Flashmob Workshop Amsterdam
Prijs €25.00 p.p.
Flashmob Workshop Amsterdam
Karaoke Diner Amsterdam
Prijs €60.00 p.p.
Karaoke Diner Amsterdam
Kleine Fietstour in Amsterdam
Prijs €25.00 p.p.
Kleine Fietstour in Amsterdam
Amsterdamse Inburgeringscursus
Prijs €25.00 p.p.
Amsterdamse Inburgeringscursus
Roast Workshop in Amsterdam
Prijs €25.00 p.p.
Roast Workshop in Amsterdam
Stripdiner in Amsterdam
Prijs €60.00 p.p.
Stripdiner in Amsterdam
Baantjer Speurtocht
Prijs €24.50 p.p.
Baantjer Speurtocht
Chris PubQuiz
Prijs €25.00 p.p.
Chris PubQuiz
Escape the City Amsterdam
Prijs €25.00 p.p.
Escape the City Amsterdam
Foute Popquiz in Amsterdam
Prijs €30 p.p.
Foute Popquiz in Amsterdam
Hartje Mokum Tour
Prijs €14.50 p.p.
Hartje Mokum Tour

Heren, kerels, mannen!!! Zijn jullie klaar voor een daverend en feestelijk vrijgezellenfeest voor mannen in Amsterdam?! Is het niet de hoogste tijd om de bruidegom ´to be´ te verrassen met een onvergetelijke dag?!

Bij ons boek je de uitzinnigste vrijgezellenfeesten voor mannen en garanderen wij jullie prachtherinneringen voor het leven!

Wij hebben onder meer erotische vrijgezellenfeesten voor jullie in de aanbieding. Hoe leuk is dat?! Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop naaktmodel schilderen of in Amsterdam een stripcruise?! Hierbuiten realiseren wij uitzinnige kroegentochten met inbegrip van al het overige vrijgezellenentertainment dat er voorhanden is in onze bruisende hoofdstad!

Vrijgezellenfeesten voor Mannen in Amsterdam

Het vrijgezellenbestaan wordt afgesloten met een knetterend vrijgezellenfeest. Dan vieren we de afsluiting van het vrijgezelzijn van de aanstaande bruidegom!  Volgens de traditie is het tijdens zo´n vrijgezellenfeest de gewoonte om de bruidegom ´to be´ een beetje te plagen. De bedoeling van het geheel is dat het een grappige avond gaat zijn voor de aanstaande bruidegom, maar ook voor de overige aanwezigen! De organisatie van een vrijgezellenavond ligt dikwijls in handen van een familielid of vriend. Terwijl de overige leden van de groep geen benul hebben van de details! Helder is dat alles met name voor de bruidegom in spe een ´big surprise´ moet zijn!

Als je zoekt naar vrijgezellenfeesten voor mannen, dan zit je bij ons helemaal geramd!

Tussen die tientallen ludieke uitjes zit er gegarandeerd eentje bij die helemaal in de smaak zal vallen bij je vriendengroep! Wat dacht je van zo´n onvergetelijk vrijgezellenfeest waar nog lang over na zal worden gepraat?!

Poker Workshop

Gaat je voorkeur uit naar een geheel compleet verzorgd diner voor echte mannen, dan biedt DagjeinAmsterdam.nl jou een pokerdiner. We praten nu over een pokeravond gecombineerd met een driegangendiner!

 Zo realiseren wij een vijf uur durend spektakel boordevol pret en jolijt!

Dit dinerarrangement voor mannen staat voor een van de vele mogelijkheden die wij bieden in onze bruisende hoofdstad. Alles is te vinden op onze website, uiteraard!

Voor het geval dat je er prijs op stelt om tijdens het diner volledig verzorgd te worden, hebben wij voor jou het drankarrangement. Jouw gezelschap kan dan onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee innemen, neem contact op met onze eventplanners voor de mogelijkheden!

Zoveel mensen zoveel smaken. Niet elke vriendengroep houdt van dezelfde dingen. Aan jou om het vrijgezellenfeest zo gek te maken als je wilt! Stel dat de bruidegom liever wat helderder blijft op zijn bruiloft, dan is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een wat meer cultureel uitje in

plaats van een klassiek vrijgezellenavontuur!

Of wat te denken van een sportief vrijgezellenfeest in de gedaante van een middag bubbelvoetbal of en sloepenrally?!

Welk vrijgezellenfeest in Amsterdam kies je?!

Als je voorkeur uitgaat naar wat spannender vrijgezellenfeesten neem dan een kijkje bij het event stripdiner Amsterdam. Want dan wacht de aanstaande bruidegom ook nog een speciale act. Afgezien van het geweldige diner natuurlijk!

Zijn er specifieke wensen voor vrijgezellenfeesten mannen in Amsterdam?! Niets is onmogelijk bij ons! Zodra wij jouw wensen voor een uitzonderlijk feest hebben doorgekregen duiken wij helemaal in de materie en willen niets liever dan het perfecte vrijgezellenfeest voor jou te realiseren! Wij garanderen jou een onvergetelijke dag! Natuurlijk denkt de organisatie hard met je mee!