Ludieke Workshops

Thema

Omgeving

Binnen/Buiten

Prijs

5150

Tijdsduur

1u.10u.
Amsterdamse Inburgeringscursus
Prijs €25.00 p.p.
Amsterdamse Inburgeringscursus
Roast Workshop in Amsterdam
Prijs €25.00 p.p.
Roast Workshop in Amsterdam
Lipdub in Amsterdam
Prijs €39.95 p.p.
Lipdub in Amsterdam

Je kent het motto ´lachen is gezond´! Deze aanduiding past prima bij onze ludieke workshops!

Onze ludieke workshops in Amsterdam geven zijn niet alleen zeer leuk, ook zullen ze je persoonlijke ontwikkeling en het groepsgevoel een ´boost´ geven.

Wil je even je gedachten verzetten samen met je vrienden, familie of collega’s dan is onze Stand Up Comedy Workshop een goede aanrader. Deze Comedy Workshop staat onder begeleiding van een echte Stand Up Comedian en zal ervoor zorgen dat al je dagelijkse stress en zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Of zijn jullie toe een iets unieks? Dan is onze Workshop Plat Amsterdams de workshop waar je naar op zoek bent. Deze workshop is een Amsterdamse inburgeringscursus met een dikke vette glimlach. Wij kunnen je verzekeren dat jullie tijdens deze workshop gevouwen liggen van het lachen, succes gegarandeerd!

Behalve dat deze workshop ontzettend leuk is, is hij ook erg leerzaam want nadat je deze workshop hebt volbracht kun je overal terecht in Amsterdam met je vloeiend plat Amsterdams, het nieuwe  abn! Dus ´In the mood´ voor iets ludieks met je team in Amsterdam?! Kies dan één van deze hilarische workshops, en wij verzekeren je dat je teamuitje een doorslaand succes zal zijn!