Kookworkshops

Thema

Omgeving

Binnen/Buiten

Prijs

5150

Tijdsduur

1u.10u.
No data was found

Verbeelden jouw collega´s zich dat zij de top van de fijnproevers zijn?! Dan is het nu het uur van de waarheid! ´Challenge´ ze voor een culinaire workshop Amsterdam! Of sleur ze mee voor een culinaire ontdekkingsreis.  Dit wordt een feest voor de smaakpapillen! Goede zin en lekkere trek vechten om de voorrang! Hier zijn we waar we wezen willen! Een culinair Walhalla. Gezamenlijk iets tot stand brengen en jezelf verwennen met de smakelijkste hapjes en drankjes. Zo zijn er bonbons voor zoetekauwen, cocktails voor de behendige shakers en ook de sushiliefhebber vergeten we niet met makiś en nigriś. Dit is echt schandalig lekker! Onder leiding van onze professionals zijn de culinaire workshops makkelijk te realiseren. Dit geldt ook voor beginnelingen.

Hier vind je de beste kookworkshops van Amsterdam. Een must voor alle keukenprinsen en prinsessen(in de dop!) En dat gaat het van tapas tot sushi, van vegetarisch tot pizza. Ga er maar van uit dat onze gecertificeerde koks uitgerust zijn met een berg aan ervaring, kennis en kunde! Zij doen niets liever dan hun ‘kookskills’ over te brengen naar jou en je gezelschap. Er valt altijd wel een excuus te bedenken om heerlijk te koken. Je kunt alle mogelijkheden bespreken met onze event experts

Bonbonsworkshop Amsterdam
Met de keuze voor onze bonbonswerkshop zit je altijd gebakken!
Serieus, iedereen is toch gek op bonbons?! Vervaardig de fraaiste en smakelijkste bonbons om ze lekker mee naar huis te nemen, of proef ze ´on the spot´!
Het geheim van een geslaagde bonbon zit hem in de verbinding van de overheerlijke chocolade en de smakelijkste vullingen. Daarnaast is het tussendoor blijven proeven een ´vanzelfsprekendheidje´!

Schrijf je nu in voor de bonbonsworkshop in Amsterdam en onderga de sensatie om patissier te zijn!

Chocoladeproeverij Amsterdam
Wie houdt er nu niet van Chocolade?! Dus zit je met deze chocoladeproeverij in Amsterdam altijd gebeiteld! Maak kennis met de lekkerste chocola! Samen met de lekkerste drankjes excelleert deze lekkernij nog meer! Het geheim van een geslaagde chocoladeproeverij schuilt hem in het ´huwelijk´ van de overheerlijke chocolade en de leukste collega´s!
Schrijf je nu in voor deze smakelijke proeverij in Amsterdam en ga een delicieus uitje tegemoet!