Fietstours

Thema

Omgeving

Binnen/Buiten

Prijs

5150

Tijdsduur

1u.10u.
Kleine Fietstour in Amsterdam
Prijs €25.00 p.p.
Kleine Fietstour in Amsterdam
Fietstour Oostelijk Havengebied
Prijs €29.95 p.p.
Fietstour Oostelijk Havengebied
Hap & Trap Tour
Prijs €70 p.p.
Hap & Trap Tour
Grote Fietstour Amsterdam
Prijs €29.95 p.p.
Grote Fietstour Amsterdam
Fiets ‘m Erin Tour
Prijs €30.00 p.p.
Fiets ‘m Erin Tour

Fietstours in Amsterdam
Is er een betere manier om Amsterdam te bezichtigen dan op de fiets? Gezeten op een riante tweewieler ben je zo vrij als een vogel! Samen met onze fietsgidsen zoef je van de Grachtengordel naar het Vondelpark en via een toeristische route onder het Rijksmuseum door naar het Waterlooplein En dit alles zonder moeite en op je dooie akkertje. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om Amsterdam achter je te laten en koers te zetten richting de gebieden buiten de stadsgrenzen? Onze fietsgidsen nemen je maar wat graag mee naar het Waterland of Amsterdamse bos. Met de wind in je haren, de natuur in en zo dicht bij Amsterdam, wie had dat gedacht?

Amsterdam op de fiets te bezichtigen kunnen wij iedereen aanraden. Omdat je veel meer kilometers kunt maken dan lopend, kun je dus ook veel meer zien van deze prachtige stad aan de Amstel.

Dit maakt een fietstocht door mooi Mokum een bijzondere ervaring. Zodra je het centrum uit bent, kom je zoveel diversiteit tegen. Liever op de step of culinair fietsen? Wij organiseren het voor je! Boek snel en geniet van een bijzondere fietstocht in Amsterdam.

Culinaire fietstocht Amsterdam
Onze culinaire fietstochten nemen je mee naar de mooiste stukjes van Amsterdam in combinatie met heerlijk eten. Onze hap en trap tour is bijvoorbeeld een echte aanrader. Samen met onze gidsen fietsen jullie naar drie bijzondere restaurantjes in het centrum van Amsterdam. Met deze smakelijke fietstocht kun je genieten van Amsterdam met een interessante twist. Wie wil dat nou niet?

Tandemtour in Amsterdam
Samen is niet alleen, en daarom vinden wij onze tandem tour ook zo gezellig.

Tijdens onze tandemtour kom je nader tot elkaar en worden jullie één met de Amsterdamse omgeving. Wie gaat voorop, en wie achterop? Onder leiding van onze gouden gids heerlijk onbezorgd richting de Jordaan, de Pijp en Oud-Zuid. Laat je verrassen, stap op de tandem en ervaar de ultieme vrijheid met onze tandem tour in Amsterdam.