Workshop Naaktmodel Schilderen

Deze unieke en creatieve Workshop Naaktmodel Schilderen Amsterdam is geknipt voor jouw vrijgezellenuitje of ander gezellig groepsuitje.

In ons atelier in hartje Amsterdam staat onze kunstenaar en schilder klaar voor een warm onthaal. We beginnen met een inspirerende inleiding van onze professional. Daarin geeft hij uitleg over de basisprincipes van het ‘model schilderen’. Waar letten schilders op? Waar beginnen ze? Hoe ga je om met techniek en kleur. Zelfs al vind je jezelf niet creatief, dan zul je met deze basistips al een heel eind komen. Verbaas jezelf! Na deze tips en tricks over het schilderen van de contouren  van het model verschijnt jullie naaktmodel in levende lijve! Aan de slag!

Wil je een verrassende twist aan de workshop geven? Dan kunnen we de vrijgezel of het feestvarken laten geloven dat het om een reguliere schilderworkshop gaat! Dan is de intrede van het naaktmodel natuurlijk onvergetelijk en hilarisch!

Natuurlijk staan bij deze Workshop Naaktmodel Schilderen niet alleen creativiteit en passie centraal, de workshop is ook gezellig, sfeervol en grappig. De stad Amsterdam biedt de juiste sfeer om je creativiteit de vrije loop te laten.

Na jouw eerste schilderstreken zal onze deskundige schilder in deze conceptfase wat handige tips en suggesties geven zodat op jouw portret nog fraaier wordt. Natuurlijk ga je na deze memorabele workshop niet met lege handen naar huis.  Iedereen mag zijn of haar gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen. Of schenk je portret aan de vrijgezel of de jarige in het gezelschap.  Hoe dan ook, het resultaat is een heerlijk een aandenken van een paar gezellige en creatieve uurtjes in Amsterdam.

De Workshop Naaktmodel is te boeken op een dagdeel en tijdstip naar keuze. Kies van te voren voor een mannelijk of vrouwelijk model. We hebben diverse ateliers in Amsterdam om de workshop te geven. We denken graag mee welke tijd en welke locatie het beste aansluit bij je dagprogramma in Amsterdam.

Workshop Naaktmodel Schilderen

€45.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

Atelier bij het Vondelpark

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Begeleiding
Drankjes & Hapjes
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan