Workshop Moulin Rouge Dansen

Dans de cancan als een professional
De Moulin Rouge in Parijs is een bijzondere en legendarische locatie. Dit met name door de aantrekkelijke jongedames die op hun manier van dansen het publiek altijd in extase brachten. Nu kun je voor één dag de Moulin Rouge naar Nederland halen door de workshop cancan dansen in Amsterdam te volgen. In deze workshop leer je samen met je meidengroep hoe deze sensuele en uitdagende dans het beste uitgevoerd wordt. Een groepsuitje dat jullie nog lang bij zal blijven en voor veel hilariteit kan zorgen.

Op onze locatie in het centrum van Amsterdam leren jullie alles wat je moet weten om als de danseressen in de legendarische Moulin Rouge te kunnen dansen. Zo leer je niet alleen de danspasjes, maar ook hoe je het publiek het beste kunt imponeren met zwoele blikken en sensuele heupbewegingen. Alles om de jaren dat de Moulin Rouge haar hoogtepunten beleefden te doen herleven.

Wat gebeurt er tijdens de workshop?
In hartje Amsterdam worden jullie ontvangen door onze eigen Lady Marmalade, die jullie hartelijk verwelkomt en de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Als instructrice heeft zij veel ervaren, waardoor ze precies weet hoe je met je armen, benen en heupen moet bewegen om de sensualiteit en sensatie van de Moulin Rouge over te dragen. Door deze workshop te volgen weet jij voortaan ook hoe je op een sexy manier de dansjes helemaal eigen maakt en je zo mee kunt doen met een van de optredens in deze bekende nachtclub.

Je begint de workshop met een goede warming-up en na anderhalf uur beheers jij ook de skills om je publiek helemaal in te palmen. Bepaal zelf wanneer je samen met je vriendinnen of collega-vrouwen deze workshop Moulin Rouge dansen gaat volgen en waan je ook in het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Dit kan op afspraak op een moment wanneer het jullie uitkomt.

Workshop Moulin Rouge Dansen

€25.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Begeleiding
Zaalhuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan