Workshop Disco Dansen

Als we het hebben over Saturday Night Fever, John Travolta, The Disco Finger, the Bee Gees en Earth Wind & Fire hebben we het natuurlijk over de Disco Dance.

In hartje Amsterdam leer je de hotste Disco Moves uit de jaren 70 en 80.

The Hustle, the Bus Stop, The Disco Finger, The Robot, The Electric Slide, onze disco dans instructrice beheerst ze allemaal. Met heel veel ervaring en vooral veel plezier leert zij je de leukste Disco Moves in deze nostalgische, leuke Disco Dance Workshop.

Programma Disco Dansen Amsterdam
In een speciaal besloten dansruimte in hartje Amsterdam, staat onze enthousiaste dansinstructrice te trappelen van ongeduld.

Na een warm welkom en een korte inleiding zal zij beginnen met een warming up om de spieren alvast lekker los te maken. Daarna begint het echte werk.

Zij zal op een (eventueel door jou gekozen) Disco song je een choreografie aanleren.

Door haar professionaliteit en ervaring voelt zij iedere groep feilloos aan en kan zij het altijd een tandje lager of hoger bijzetten afhankelijk van de groep. Tal van ritmische bewegingen, danspasjes en disco moves passeren de revue. Het zal je verbazen hoe snel je de dansjes oppakt en eigen maakt.

Onze dansinstructrice legt aan het eind van de workshop de beelden vast met je eigen telefoon en zo heb je een herinnering aan deze superleuke en gezellige dansworkshop.

Voor wie is de workshop Disco Dansen?
Deze Disco Dans Workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een voorliefde voor Disco muziek. Deze workshop is bij ons te reserveren voor elk soort  gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan:

  • vrijgezellenuitjes waarbij de bride to be flink in het zonnetje wordt gezet
  • bedrijfsuitjes waarbij collega’s elkaar op een heel andere en leukere manier leren kennen
  • familiefeest waarbij de familiebanden weer een extra boost krijgen
  • een verjaardag waarbij de jarige een speciale rol krijgt
  • of andere groepsuitjes

Deze dansworkshop is ook geschikt voor onervaren deelnemers. Onze dansinstructrice is een echte pro die zich kan aanpassen aan elk niveau en het voor iedereen een leuke en memorabele ervaring maakt.

Waarom de Workshop Disco Dans boeken?
Deze workshop Disco Dansen is een ‘treat’ voor iedereen die van Disco houdt. Deze workshop biedt je niet alleen maar een leuke tijd, maar de danspasjes en Disco Moves die je leert, kun je altijd nog toe passen op andere feesten en partijen. Misschien ga je wel extra los in de nachtclub. Een leuke activiteit voor jullie dagje Amsterdam

Workshop Disco Dansen

€25.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

In Overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Zaalhuur
Professionele begeleiding van een dansleraar
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan