Workshop Cheerleaden

Heb jij de taak op je genomen om een vrijgezellenfeestje of teamuitje op touw te zetten in Amsterdam?! En denk je baat te hebben bij enige steun?!  Zie hier onze spectaculaire workshop cheerleaden. Gedurende deze dynamische workshop cheerleaden

kom je in contact met deze adembenemende dansstijl.

Buiten het feit dat cheerleaden een steeds populairder dansvorm is, kent men het in de Verenigde Staten als een uiterst populaire activiteit die ook in competitieverband wordt bedreven!

 Wij willen jullie bij onze WORKSHOP CHEERLEADEN   kennis laten maken met deze waanzinnig leuke activiteit. Dit is een uiterst dynamisch vriendinnenuitje waar de lol en het plezier van af spatten.

Wij hebben voor jullie een zeer ervaren en uiterst gemotiveerde dansinstructrice. Zij is de aangewezen persoon om de groep op te zwepen met haar enthousiasme. Een aantal kernwoorden zijn flexibiliteit, creativteit, entertainment en teambuilding. Dit alles is bepalend voor deze uiterst beweeglijke  WORKSHOP CHEERLEADEN.

We mogen rustig stellen dat deze veelzijdige workshop  met uitstek geschikt is om je vrijgezellenfeestje of ander groepsuitje in Amsterdam behoorlijk op te spicen!  

VERLOOP WORKSHOP CHEERLEADEN AMSTERDAM

Deze spannende WORKSHOP CHEERLEADING  openen wij met een warming up. Dit met de bedoeling om alle onderdelen van het lichaam lekker los en soepel te krijgen. Jullie dansinstructrice zal vervolgens in een relaxed tempo de choreografie met de groep doornemen. Heel geleidelijk aan krijgen jullie de bewegingen steeds beter onder de knie en aan het eind verbazen jullie elkaar met de spectaculaire dans die je ten tonele voert!

De bedoeling is dat jij en je vriendinnen tijdens deze WORKSHOP CHEERLEADDEN AMSTERDAM  een dans instudeert die aan het slot neer wordt gezet. Jullie zijn vrij om zelf de muziek uit te kiezen. Alles is daarbij mogelijk; maar wij raden jullie aan om te gaan voor een fijn ‘uptempo’ nummer!

Attentie! Makkelijke kleren zijn bij deze aktiviteit zeer aan te bevelen!  Wat dacht je van een joggingbroek, rokje, T-shirt en een paar stevige sneakers!

Schrijf je in voor deze WORKSHOP CHEERLEADEN  en ‘be prepared’ voor een onvergetelijk gebeuren!

Workshop Cheerleaden

€25.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

in overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Begeleiding
Zaalhuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan