Workshop Bollywood Dansen

Zoek niet langer, want wij hebben hier voor jou een workshop waar de vonken van af vliegen! En dan praat je over onze befaamde  BOLLYWOOD DANSEN AMSTERDAM.  We hebben met deze workshop absoluut een topper bij de kladden!

Als je van kleurige costuums houdt, dan zit je hier gebakken! En dan ook nog de rinkelende sieraden, en niet te vergeten de gezelligheid!  Elk vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje leent zich bij uitstek voor dit event in Amsterdam!

Onze gemotiveerde begeleider stelt alles in het werk om in hartje Mokum op onze gezellige locatie je om te toveren tot een ware Bollywood danseres!

VERLOOP WORKSHOP BOLLYWOOD AMSTERDAM

Om te beginnen heten we jullie natuurlijk hartelijk welkom! We starten met de warming-up, voorafgegaan door een korte introductie. Even de dansspiertjes losgooien! De kenmerkende sierlijke heupbewegingen dienen zich aan. 

Gracieuze dansmoves en uiteraard de hand en voetbewegingen die zo kenmerkend zijn! 

Onze professionele danseres gaat stapsgewijs te werk en binnen no time beheers je alle danspassen en bewegingen die zo typerend zijn voor het echte Bollywooddansen! Jouw dansvermogen en dat van je teamgenoten zal alom verbazing en bewondering opwekken!

Samen met de dansinstructrice zul je aan het slot een waarachtige Bollywood dans ten beste geven!  Houd er rekening mee dat dit tot hilariteit zal leiden!  Vergeet niet om een camera klaar te hebben om dit onvergetelijke uitje vast te leggen voor het nageslacht. Want dit wil niemand missen, deze spectaculaire beelden! 

VOOR WIE IS WORKSHOP BOLLYWOOD DANSEN IN AMSTERDAM?!

Deze workshop is dankzij het lage instapniveau ‘suitable’ voor iedere leeftijd en elk niveau! bij deze  WORKSHOP BOLLYWOOD DANSEN maakt het niets uit of je nu een volslagen nieuweling bent dan wel een door de wol geverfde Bollywood danser. iedereen zal verrast zijn door deze WORKSHOP BOLYWOOD DANSEN!  

Je vrijgezellenviering, vriendinnenuitje, wat het ook is,  deze WORKSHOP BOLLYWOOD DANSEN  zal bij alle aanwezig geweldig in de smaak vallen. Dit brengt pas echt reuring binnen je teamuitje! Als je gaat voor harmonie, sfeer en een onvergetelijk samenzijn dan zit je volledig gebakken met deze WORKSHOP BOLYWOOD DANSEN AMSTERDAM! 

Attentie: makkelijk zittende kleding valt zeer aan te raden, evenals lekker zittende schoenen!

Workshop Bollywood Dansen

€25.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

in overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Begeleiding
Zaalhuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan