Van Twee Walletjes Wandeling

Vindt u het onmogelijk om te kiezen tussen een stadswandeling door de Jordaan en door de welbekende Rosse Buurt? Dat vinden wij helemaal begrijpelijk! Daarom bieden wij deze twee bijzondere stadswandelingen in één aan, onder de naam van onze Van Twee Walletjes Tour. Want is het niet altijd beter om van twee walletjes te eten?

Normaliter starten wij deze wandeling lekker centraal op het Beursplein, maar mocht u liever ergens anders deze wandeling starten, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

We nemen u eerst mee op een ontdekkingsreis door de wereldberoemde Rosse Buurt. Dat deze wereldberoemd is, is natuurlijk niet voor niets. De dames van lichte zeden zorgen voor roodgekleurde wangetjes op de glunderende gezichtjes van de vele toeristen. De wallen hebben echter een enorme rijke geschiedenis. De Zeedijk en de Warmoesstraat bijvoorbeeld. Hier zwaaiden bekende criminelen in de jaren 60 hun scepter. U kunt zich voorstellen dat er hierdoor voldoende interessante verhalen te vertellen zijn! Dat is natuurlijk precies waar onze professionele gids voor gaat zorgen.

Na de bijzondere anekdotes en grappige weetjes op de Wallen is het tijd voor een andere kijk op Amsterdam. We nemen u mee naar de bekendste volksbuurt van Nederland; de Jordaan. U zult al snel merken waarom de Jordaan zo populair en geliefd is. Hoffelijke pleintjes, pittoreske hofjes en de mooiste panden sieren dit gedeelte van de stad. In combinatie met het eigenwijze Jordanese volk, begrijp u wel dat deze buurt tot één van onze favorieten geldt!

Laat u meevoeren door onze enthousiaste gids en sta versteld van de mooie verhalen en grappige weetjes die deze kenner paraat heeft!

Van Twee Walletjes Wandeling

€19.50 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Voor de ingang van Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

Inclusief

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan