Tapas Boot

Geniet van een mediterraanse dag in de Amsterdamse wateren. Met de Tapasboot drijf je langs de grachten met cerveza, vino en diverse heerlijke tapas in de hand en je favoriete mensen om je heen om lekker mee te kletsen. Denk aan chorizo, patatas bravas, de onmisbare serano ham en natuurlijk de verrukkelijke gamba’s in knoflookolie… Om in Spaanse sferen te verkeren hoef je dus niet helemaal naar Spanje toe. Welnee, de ontspannende rondvaart van de Tapasbar kan prima in onze eigen hoofdstad samen met je collega’s, vriendengroep of familie.

Tapashapjes als borrelarrangement of een volledig tapasdiner met diverse gangen? De opties zijn divers en met specifieke dieetwensen van uw gasten houden wij graag rekening. In overleg kan het ideale menu met ons worden samengesteld. Optioneel regelen we ook passend  entertainment aan boord van de Tapasboot om zo jullie rondvaart nog onvergetelijker te maken. Wellicht wil je een goedlachse gids die verhalen vertelt over het nostalgische Amsterdam. Of juist een zanger of zangeres die met Spaanse klassiekers de Latijnse sfeer verhoogt? Alles is mogelijk. Bovendien: de rondvaart van de Tapasboot is op elke dag van de week en elk gewenst tijdstip te boeken. Zowel op overdekte boten als ook een luxe salonboot of een knusse sloep. Voor elke groep en voor alle wensen hebben we een passende boot.

Kies je eigen opstaplocatie en ook de plek waar je samen met de gasten weer wilt aanmeren. Let wel, niet alle opstapplaatsen en aanmeerplekken zijn kosteloos. Wij kunnen jou en je groep adviseren hoe je deze tour zo voordelig mogelijk kunt boeken.

De faciliteiten aan boord van de Tapasboot verschillen per vaartuig. Onze kenners adviseren je graag over je keuze van het Amsterdamse botenaanbod.  De meeste boten hebben toilet en verwarming. Een aantal hebben een open dak, wat natuurlijk heerlijk is op een snikhete zomerdag of een heldere lentedag. Maar een dichte of overkapte boot behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De meeste Tapasboten zijn voorzien van speakers en een muziekinstallatie waar je desgewenst zelfs je eigen telefoon of tablet aansluit voor je muziek naar keuze!

Tapas Boot

€49.50 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Centraal Station

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Boothuur
Buffet

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan