Stripdiner in Amsterdam

Niet alleen het eten is heet
Zin om de hitte van een luxe driegangenmenu naar een hoger niveau te tillen? Heb je bijvoorbeeld nog wat entertainment nodig bij je vrijgezellenfeest? Dan is het stripdiner in Amsterdam hetgeen waar je naar op zoek bent.

Bij het stripdiner geniet je van het lekkerste eten dat je in de stad kunt vinden, maar dat is niet eens de hoofdattractie. De hoofpersoon van de avond krijgt hier namelijk twee toetjes: een op zijn bord en de ander op zijn schoot.

Het hete spel kan beginnen
Het nuttigen van ons stripdiner doe je in een van onze gereserveerde restaurants, waar we voor jullie een privéruimte hebben geregeld. Iedereen, inclusief de nietsvermoedende geluksvogel, zal plaatsnemen aan de gedekte tafel en dan kan het feest beginnen. Het diner zal starten als een gewoon driegangendiner, op basis van de voorkeuren die jullie van tevoren hebben opgegeven. Wanneer ook het toetje erin zit komt het langverwachte hoogtepunt om de hoek kijken, namelijk onze professionele stripper. Deze stripper zal de vrijgezel een act geven die hij nog lang bij zal blijven.

Ook de strip-act kan naar eigen interesse ingevuld worden. Zo kun je kiezen voor de klassieke sexy politieagente of het ondeugende schoolmeisje. Voor de dames is er bijvoorbeeld ook te kiezen voor een gespierde matroos of brandweerman. Waar de vrijgezel dan ook van houdt, wij hebben de stripper in huis die hem (of haar) kan geven wat die wilt. Wil jij ook voor meer spanning en erotiek zorgen tijdens het diner? Maak dan gebruik van ons stripdiner om de uitgekozen bofkont even lekker verwend te laten worden.

Stripdiner in Amsterdam

€60.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Zaalhuur
Driegangendiner
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan