Steptour in Amsterdam

Weet je nog hoe leuk het vroeger was toen je als kind lekker met je step door de straten kon scheuren? Wie zegt dat dit alleen als kind zou kunnen? Steppen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en levert je ook meteen een goede work-out op. Steppen door Amsterdam is daarom een fantastische bezigheid.

Bij ons kun je een volledig verzorgde steptour maken door de straten van Amsterdam. Wij zorgen voor de juiste steppen en helpen je graag nog even herinneren hoe je ook alweer kunt steppen. Gelukkig is dit zo gedaan, want net als fietsen verleer je steppen natuurlijk nooit.

Ontdek Amsterdam met de Step
Tijdens de tour ontdek je de authentieke Amsterdamse binnenstad op een unieke manier. Door te kunnen steppen ontdek je meer van Amsterdam dan wanneer je met bijvoorbeeld de auto of de bus gaat. Dit komt mede omdat onze tourgidsen echt de tijd nemen om de omgeving te kunnen zien. Zo hoef je niet snel te scheuren op je stepje en worden er voldoende pitstops gemaakt waar onze gidsen je mooie anekdotes over de omgeving kunnen vertellen. In het begin zal het misschien wat gek voelen, maar eenmaal de smaak te pakken voelt de step als een heus verlengstuk van je lichaam.

De Amsterdamse steptour is een ideaal groepsuitje voor iedere soort groep die Amsterdam op een nieuwe manier wil ontdekken. Daarbij is dit een leuk en gezellig groepsuitje waar nog lang over gesproken zal worden.

Steptour in Amsterdam

€29.50 p.p.
Vanaf 8 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Professionele gids
Stephuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan