Step Speurtocht in Amsterdam

Step by step speurtocht
De stad op een nieuwe manier verkennen? Kies dan niet voor de auto of het openbaar vervoer, maar voor de step! En als je dan toch bezig bent, waarom niet meteen op een avontuurlijke manier een ander gezicht van de stad zien. Dit kan door de step speurtocht die wij organiseren. In groepsverband gaan jullie Amsterdam en al haar glorie zien en worden op een leuke manier door de stad geleid.

Het voordeel aan steppen is dat je je makkelijk van de ene plek naar de andere kunt verplaatsen. Zelfs in zo’n drukke stad als Amsterdam. Zelfs de meest interessante trekpleisters kun je nu in een rap tempo, of op je eigen tempo, bezichtigen en verkennen. En door met onze step speurtocht mee te doen sla je geen plekje over.

De route van de speurtocht
De step speurtocht wordt geleid door ervaren gidsen die Amsterdam op hun duimpje kennen. Tijdens de speurtocht kom je onder andere langs bekende trekpleisters zoals musea, parken en architectonische hoogstandjes die onze hoofdstad rijk is. Op ieder van deze locatie gaan jullie ook leuke opdrachten doen, waardoor je de plek echt als bezocht kunt ervaren.

De step speurtocht is enorm geschikt voor onder andere bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Vooral aangezien je na de speurtocht wordt getrakteerd op een heerlijk driegangenmenu, waarbij je zelf kunt bepalen wat er op de menukaart staat. Met de step speurtocht heb je een leuk dagje weg in Amsterdam waar er aan alles al gedacht is.

Step Speurtocht in Amsterdam

€30.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Spelbegeleider
Stephuur
1 Consumptie per persoon
Spelmaterialen
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan