Smartlappen Boot

Als je Amsterdam ECHT wilt beleven dan kies je voor een vaartocht vol met Amsterdamse smartlappen. Vaar samen met je collega’s, vrienden of familie langs de nostalgische kerkjes en panden van de hoofdstad terwijl je wegdroomt met de Amsterdamse smartlappen. Samen met onze accordeonist zing je de sterren van de hemel. Hits van André Hazes tot klassiekers van Johnny Jordaan komen voorbij. Onze topmuzikant kent alle Amsterdamse krakers uit zijn hoofd en begeleid jullie bij het meezingen. Stap aan boord bij de meest gezellige en muzikale boot van Amsterdam!

Het smartlappen zingen kan op een chique salonboot maar ook op een rondvaartschip. Wij hebben de juiste boot voor elk gezelschap. We vertrekken vanaf een afgesproken plek centraal in Amsterdam. Bij het aan boord  gaan verwelkomt onze accordeonist jullie al direct met een muzikaal welkom. De accordeonist begeleid jullie met de prachtige liederen die de sfeer tot grote hoogte zullen brengen. Samen zingen is verbindend en ontroerend en zorgt dus voor een onvergetelijke beleving. Onze accordeonist heeft een stapel met smartlappenboekjes, dus je hoeft de teksten niet thuis uit je hoofd te leren. En ook je zangkwaliteiten doen er niet toe, want het gaat immers om de sfeer en de gezelligheid. Zijn er verzoeknummers? Onze accordeonist heeft een breed repertoire die verder gaat dan de Amsterdamse klassiekers. Laat het ons weten!

Tussen het zingen door geniet je van de heerlijke drankjes van onze onbeperkte Hollandse bar. De Smartlappenboot kan ook worden uitgebreid met extra borrelhapjes of andere activiteiten, zoals quizzen of ander entertainment. Geef je wensen aan, dan regelen wij de rest! De Smartlappenworkshop persoonlijker maken of iemand in het zonnetje zetten? Neem dan een cd of video op of maak een eigen tekst op een bestaand lied.

Wij zorgen ervoor dat je wordt opgehaald en afgezet waar gewenst. In Amsterdam zijn diverse plekken om aan te meren. Sommige locaties kosten echter extra. Gelukkig kennen wij Amsterdam door en door en kunnen we adviseren met betrekking tot voordelige en praktische aanmeerplekken. Het is namelijk ons doel dat jullie uitje zo goedkoop en succesvol mogelijk is!

Smartlappen Boot

€50.00 p.p.
Vanaf 20 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Centraal Station

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Boothuur
Begeleiding van een gezellige Amsterdamse accordeonist
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan