Roast Workshop in Amsterdam

You only roast the ones you love
The Roast is een wereldwijd succes dat ook Nederland heeft bereikt. Wil jij nu ook weten hoe je op een hilarische manier je vrienden even lekker de huid vol kunt schelden? Dat kan nu met onze Roast workshop. Onder leiding van onze ervaren stand-up comedian leren jullie hoe je een goede Roast maakt en uiteraard is er genoeg ruimte om even lekker te oefenen.

De Roast workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uniek en lachwekkend groepsuitje. In deze workshop leer je hoe je de rest van je groep op een sarcastische wijze ophemelt, wat bedoeld is om bij iedereen een lach op het gezicht te toveren. Dit naar aanleiding van het succes van het Amerikaanse tv-programma, dat ook al een aantal keer een Nederlandse variant heeft gehad.

Leer van de meester
De Roast workshop wordt gegeven onder leiding van onze eigen stand-up comedian Chris van der Ende. Hij is al jaren professioneel komediant en kan met zijn ervaring op de bühne jullie de beste workshop geven om ook zo grappig als hij te worden. De workshop begint met een korte introductie, waar het concept wordt uitgelegd. Daarna gaan jullie aan de slag met het bedenken van de grappen. Tijdens de clinic leer je hoe je grappen moet opbouwen, wat wel en niet grappig is en wat er allemaal nog meer komt kijken bij een geslaagde roast. Daarna is het showtime.

Jullie leren te roasten in teams, waardoor jullie elkaar kunnen helpen beter te worden. Dit is niet alleen handig, maar zorgt ook voor meer plezier tijdens de workshop. Wanneer iedereen de smaak een beetje te pakken heeft is het tijd om jullie skills in de praktijk te brengen en elkaar te roasten. Ook dit zal gegarandeerd zorgen voor veel humor en hilariteit.

Reserveer jouw workshop
De Roast workshop is geschikt voor iedere groep. Of je nu een ludiek bedrijfsuitje wilt organiseren of een vrijgezellenfeest wilt vieren. Zolang je maar van humor houdt en geen tere ziel hebt is deze workshop echt iets voor jouw groep. Je kunt de Roast workshop al volgen in groepen vanaf 10 personen, dus trommel iedereen bij elkaar en zorg ervoor dat je degene die tijdens je aankomende Roast in het middelpunt staat de Roast van zijn leven kunt geven.

Roast Workshop in Amsterdam

€25.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Begeleiding
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan