Privé rondvaart op de Amsterdamse grachten met ThosedamboatGuys

  • Corona Update!

We leven in een gekke tijd mensen. Maar ondanks alles blijven wij vasthouden aan ons motto; ‘wat er ook gebeurd, altijd blijven varen’! Want tijdens deze moeilijke periode kunnen wij iedereen een boottocht door de Amsterdamse grachten warm aanbevelen.

Wel hebben wij een aantal kleine wijzigingen moeten aanbrengen wat betreft ons aanbod en prijzen. Dit was zeker niet onze intentie, maar de ‘super low budget zombiefilm’ waarin wij op dit moment met z’n allen in zijn beland, heeft ons hiertoe gedwongen.  

Op dit moment kunnen wij maximaal 4 personen per boot vervoeren, daarbij wordt iedereen geacht zich aan de anderhalve meter maatregel te houden. Het pluspunt van deze coronacrisis is dan weer wel dat er amper nog toeristen naar Amsterdam komen en wij daarom ( net zoals elke andere bootmaatschappij in de stad ) de prijzen drastisch hebben verlaagd.  

Ondanks deze prijsverlaging is de kwaliteit van onze rondvaart onverminderd hoog.  Onze rondvaarten zijn nog net zo interessant en vermakelijk als voorheen…

Net zoals altijd zullen wij ervoor zorgen dat het jullie tijdens deze rondvaart aan niks zal ontbreken.

Tijdens onze rondvaarten is het zelfs mogelijk je eigen eten en drinken mee te nemen, maar je kan dit ook aan ons overlaten,  wij hebben immers een geweldige smaak!
Laat ons je wensen weten en wij zullen hiervoor een geheel vrijblijvende offerte toesturen.

Op dit moment hanteren wij een coronakorting van 50%. Maar mocht je deze korting nu helemaal niet nodig hebben en graag het normale tarief willen betalen ( of een ander redelijk bedrag ), dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk.

Hieronder staan onze meest geboekte rondvaarten en wij horen graag waar jullie voorkeur naar uitgaat.  

Al onze tours zijn inclusief schipper ( dat zullen wij dan wel zijn ) en op deze manier hoef jij je alleen maar te concentreren op al het moois dat Amsterdam te bieden heeft.


De “STRANGERS ARE GROSS” TOUR – €150, totaal ( coronaprijs )
Jij snapt het en wij begrijpen het. Je draagt iedereen een warm hart toe en je heb mededogen en compassie voor alles wat leeft en natuurlijk zou je dolgraag op elke mogelijke manier willen helpen maar… Stel je voor dat iemand binnen een straal van 1,5 meter bij je in de buurt komt? Deze persoon zal ik hoogstpersoonlijk neersteken met een biljartkeu gedoopt in een fles met handreiniger.

En laten we eerlijk zijn, zelfs voor diegene die totaal niet bang is voor vreemden is het toch wel heel fijn om de boot ( en schipper ) helemaal voor jezelf te hebben!
Tijdens deze tour ben jij namelijk de baas en mag je helemaal zelf bepalen waar jij vandaag naartoe gaat. Dit is toch wel heel leuk, of niet dan?  

(2.5 uur) De “We zijn op Vakantie niet op de Vlucht” TOUR – €225,- totaal  (coronaprijs)
Hetzelfde liedje als hierboven, maar met 2,5 uur dobberen op de grachten, kunnen we de benen een beetje strekken en iets dieper duiken in de Amsterdamse geschiedenis en cultuur. Deze rondvaart is een uurtje langer dan onze standaard rondvaart maar je ziet dan ook veel meer van mooi Mokum.  

(3,5 HR) de “Ontvoer een Kapitein” TOUR – €300,- totaal ( coronaprijs)
Als je het met ons eens bent, dat de beste manier om Amsterdam te bezichtigen per boot is, dan is onze “Ontvoer een Kapitein” Rondvaart de beste optie voor jou!  

Tijdens deze boottocht heb je voldoende tijd om in je eigen tempo door de grachten te dobberen. En dit alles lekker op je ‘gemakkie’ zodat je een goed uitzicht heb over de hoofdstad en al zijn fantastische bezienswaardigheden, van leuk tot historisch.

Natuurlijk is het mogelijk om deze tour varend door te brengen, maar we kunnen desgewenst ook stoppen bij een aantal lokale drinkgelegenheden die wij onderweg tegenkomen voor een korte plasstop, of als je van een paar overtollige hersencellen af wil dan is het natuurlijk ook mogelijk om een gezellig Amsterdams cafeetje in te duiken en een ( of meer ) alcoholische versnapering(en) te nuttigen.


(7 uur ) De “I GUESS THIS IS MY LIFE NOW” TOUR – €550,- totaal ( coronaprijs )
Ik hoop dat wij het goed met elkaar kunnen vinden, anders gaat deze rondvaart een beetje ongemakkelijk worden. Maar gelukkig voor jou zijn we vrij gemakkelijk in de omgang… Neem maar van ons aan, deze rondvaart zal geweldig worden. Als je de stad van binnen en van buiten kent, waarom breng je dan niet de hele dag door met je nieuwe beste vriend, want wij nemen je mee naar elk hoekje en goed verborgen plekje van Amsterdam. Tijdens deze 7 uur durende tour kunnen we zelfs de stad uit varen en een deel van het Amsterdamse achterland verkennen, en hebben we nog wat tijd om door het historische centrum van Amsterdam te cruisen.

Privé rondvaart op de Amsterdamse grachten met ThosedamboatGuys

€45.00 p.p.
Vanaf 4 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Gids

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan