Popquiz Diner Amsterdam

Popquizzen heb je in verschillende soorten en maten. Meestal doe je dit onder het genot van een drankje en een snackje, maar voor wie ook daadwerkelijk iets wil eten hebben wij het Popquiz Diner. Hier staan gezelligheid, spanning, humor en lekker eten centraal voor jou en je vrienden, familie, collega’s of studiegenoten.

In een voor jullie volledig gereserveerd restaurant in het centrum van Amsterdam kunnen jullie terecht voor jullie eigen Popquiz Diner. In deze quiz nemen jullie het in teams tegen elkaar op, om te bepalen wie het meeste weet over de muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Hier gaat het om de nummers zelf, maar ook over wie de nummers zong en wat er allemaal over de zangers, bands en nummer te weten zou kunnen zijn.

Invulling van de quiz
Je speelt samen met je team in verschillende rondes tegen de andere teams van je groep. Tussen de rondes door is er genoeg tijd om even lekker te eten. Wij verzorgen de dinergangen tussen de rondes met het lekkerste eten dat ze bij het gereserveerde restaurant voor jullie klaar hebben kunnen maken. Naast lekker kunnen eten zorgen deze eetmomenten voor genoeg afwisseling en gezelligheid, omdat jullie al tussendoor met de rest van het gezelschap kunnen praten. Daarna is het weer tijd om je beste beentje voor te zetten en te kijken wie de grootste bolleboos is. En wanneer je er dan weer lekker inzit staat je volgende gang al weer voor jullie klaar.

De quizvragen gaan over van alles, zodat iedereen mee kan doen. Het diner bestaat uit drie gangen en kan samengesteld worden zoals jij dat wilt. We hebben vis, vlees en vegetarisch, dus voor iedere lekkerbek is er wel wat bij. Mochten er speciale dieetwensen zijn, dan horen wij dit graag zodat we rekening met het menu kunnen houden.

De grote winnaars
Aan het einde van het Popquiz Diner worden de punten bij elkaar opgeteld en bepaald wie de grootste slimmeriken van de groep zijn en wie wel hoog van de toren blazen maar zonder resultaat. Het mooie aan spelen in een groep is dat jullie tezamen winnen. De een weet meer over popmuziek dan de ander en weer iemand anders is weer goed in andere dingen. Doordat je samen in een team aan je kennis en vaardigheden werkt is het Popquiz Diner een zeer geschikt teamuitje of groepsuitje voor vrienden en familie.

Heb jij ook al de smaak te pakken en wil je ook gaan voor de mooie prijs die de winnaars krijgen? Speel dan mee met Popquiz Diner en ervaar zelf een avond vol plezier, spanning en lekker eten.

Popquiz Diner Amsterdam

€55.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
Quiz met audio- en videofragmenten
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan