Pizza Cruise

Laat je favoriete pizza gewoon op de boot bezorgen tijdens deze rondvaart door Amsterdam. Lekker smakelijk genieten met het fraaie stadsgezicht van Amsterdam op de voorgrond.

Is Amsterdam een drukke stad? Niet op de Pizza Cruise. Dat is een groot feest van ontspanning en Amsterdamse gezelligheid.

Na een hartelijke ontvangst door onze ervaren schipper, gaat je indrukwekkende boottocht van start. Aan het begin van de tocht worden hapjes en een drankjes geserveerd. Daarna wordt de vaartocht kortstondig onderbroken voor de pizzabezorging. Met een heerlijke punt pizza in de hand kun je verder genieten van al dat moois dat Amsterdam te bieden heeft. Zo vaar je tijdens de Pizza Cruise langs de vele historische grachtenpanden, bruggen, gezellige pleintjes en dit alles met een lekker stuk pizza in de hand.

Onze boten zijn comfortabel en varen soepel door de Amsterdamse wateren.

Wanneer je na deze relaxte Pizza Cruise weer aan wal gaat, voelen jij je uitgerust en voldaan. Niet alleen vanwege de indrukwekkende boottocht, maar ook vanwege de lekkere verwennerij van de Pizza Cruise. Want we dit feestje compleet met ijsbolletjes van Ben & Jerry’s.

De Pizza Cruise is een uitje op maat voor iedereen, de tickets zijn per persoon te boeken, dus je kunt de Pizza Cruise in je eentje doen of met een of meerdere vrienden.

Wil je de dag beginnen of eindigen met de Pizza Cruise maar zoek je nog naar verder invulling van je dagje Amsterdam? Wij hebben op deze site ook aanvullende programma’s zodat je tot een totaalprogramma komt. Zo kun je ook een Fiets huren in Amsterdam of een stadswandeling doen. Na afloop van je dagje Amsterdam ken je de stad zowel ter land als te water.

Pizza Cruise

€39.50 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

Centraal Station

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Boothuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan