Ontmasker de Trol

Ontmasker de Trol is een groepsuitje dat voor iedere groepssamenstelling wel geschikt is. In dit spel midden in de stad moet je vol spanning en actie in teamverband de trol weten te vinden.

Op locatie maken jullie twee teams en krijgen jullie het spelmateriaal om Ontmasker de Trol te kunnen spelen. Door middel van het uitvoeren van opdrachten die verspreid door Amsterdam te vinden zijn, moet je punten verzamelen. Eén teamlid denkt er alleen anders over en zal met alle macht proberen zo min mogelijk punten te verdienen. Het is aan jullie om erachter te komen wie dit is.

Spanning en avontuur
Beide teams voeren de opdrachten uit die voor dit spel zijn opgezet. In deze opdrachten staat samenwerken centraal, wat lastig kan zijn als je niet iedereen kunt vertrouwen. Door het uitvoeren van deze spannende maar vooral ook leuke opdrachten probeer je steeds hoger te komen op de ranglijst. Wie de meeste punten heeft verdiend met de spellen wint.


Wie is… de Trol?
Wanneer alle spellen zijn gespeeld komen jullie terug op het beginpunt waar de spelleider al klaarstaat met drinken. Ondertussen worden de scores bij elkaar opgeteld en wordt daarna bekendgemaakt wie er heeft gewonnen en wie de Trollen waren. Dit spel zal geheid nog lang over nagepraat worden.

Meteen meedoen
Ontmasker de Trol is op het moment het meest populaire groepsspel dat er is. Dit is ook niet zo vreemd, want voor iedereen kan dit spel voor veel plezier en sensatie zorgen. Ontmasker de Trol is dan ook een spel dat voor iedere groep uitermate geschikt is voor veel plezier en zelfs om teambuilding op te kunnen bouwen. Ook geïnteresseerd in dit interactieve groepsuitje? Reserveer dan snel jouw dag om ook mee te kunnen doen.

Ontmasker de Trol

€24.50 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Voor de ingang van Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Spelbegeleider
1 Consumptie per persoon
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan