Ontmasker de Trol Diner

Wie kun je vertrouwen aan de eettafel?
De makers van het succesvolle groepsuitje Ontmasker de Trol bieden nu ook een dinervariant aan. In Ontmasker de Trol Diner speel je in een gezellig restaurantje in het centrum van Amsterdam het spannende spel waar je de verrader onder jullie moet ontmaskeren. Dit onder begeleiding van een ervaren quizmaster en met een heerlijk gangenmenu tussendoor.

Ontmasker de Trol Diner speel je in teamverband. De spelleider legt de spelregels uit en daarna kan het spel direct beginnen. Het spel bestaat uit vragen en opdrachten die jullie als team samen moeten oplossen. Het nadeel alleen is dat ieder team een trol heeft, die probeert de opdrachten te saboteren. Deze zal proberen om zo min mogelijk punten te verdienen tijdens de spellen.

Spelen en dineren
Ontmasker de Trol bestaat uit meerdere rondes. Na iedere ronde kun je genieten van heerlijk eten dat speciaal door het restaurant voor jullie is gemaakt. Het diner geeft ook meteen een goed moment om even te laten bezinken wie de mogelijke trol kan zijn. Aan het einde van het spel zal bekend worden gemaakt welk team de meeste punten heeft behaald en wie de trollen waren. Ook toe aan spanning, uitdaging en goed eten? Dit kun je eenvoudig met elkaar combineren door Ontmasker de Trol Diner als groepsuitje te komen spelen.

Ontmasker de Trol Diner

€60.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Driegangendiner
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan