Moordspel in Amsterdam

Het Moordspel staat garant voor spanning en puzzelplezier. De boventoon wordt gevormd door mysterie en verrassing. Dit is een heerlijk Amsterdams groepsuitje! Als je gaat voor avontuur en intriges dan zit je geramd bij dit Moordspel in Amsterdam. Verras je vriendengroep of team van collega’s met dit topuitje, dit Moordspel in Amsterdam!

We verwelkomen jou met een lekker drankje ergens in het hartje van Amsterdam. Net op het moment dat je gezellig je consumptie achterover slaat, breekt ineens de hel los! De Amsterdamse politie valt met veel machtsvertoon onze locatie binnen.

We vernemen dat er sprake is van een brute moord……. en iedereen is verdacht!  De moordenaar zou volgens de politie aan jullie tafel zitten!   Sterker, de agenten nemen de meest verdachte personen mee voor verhoor. De overige gasten zullen en plek krijgen bij de concurrerende onderzoekeenheden.

De recherche van Amsterdam vraagt jouw hulp om deze mysterieuze moord helder te krijgen! Maak gebruik van de meest uitgekiende verhoormethodes om samen met je puzzelgenoten deze misdaad op te lossen!

Slaag je erin om de echte dader te ontmaskeren, dan bestaat de kans dat jij met jouw temgenoten de prijs van HET MOORDSPEL IN AMSTERDAM  in de wacht sleept.

Je krijgt nog de kans om middels een vurig slotpleidooi met conclusies, alsnog een ultieme poging te doen om de winst weg te slepen.  Vervolgens zullen wij publiek maken wie de winnaar was van dit enerverend MOORDSPEL IN AMSTERDAM.

We hebben hier van doen met een ideale activiteit voor de puzzelaars en speurders uit jullie groep. Maar dit event is ook uiterst amusant als je hecht aan teambuilding, verrassing en mysterie.

MOORDSPEL IN AMSTERDAM  kun je ook boeken in combinatie met een driegangendiner. In dat geval kunnen we tussen de dinergangen in de rondes van HET MOORDSPEL  IN AMSTERDAM  spelen.   Een mooiere combinatie van ‘Brood en Spelen’ kun je je amper voorstellen!

Moordspel in Amsterdam

€30.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Spelbegeleider
Zaalhuur
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
Verkleedkleren en attributen
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan