Moordlunch in Amsterdam

Wil je tijdens het eten wat meer spanning en sensatie? Dan is de Moordlunch in Amsterdam echt iets voor jullie. Wanneer je met zijn allen aan het lunchen bent komt opeens de politie aan jullie tafel staan, omdat er een moord is gepleegd en jullie zijn allemaal verdachten. Daarbij komt dat het slachtoffer nog ergens in het pand ligt. Jullie moeten nu met zijn allen erachter komen wie de moord op zijn of haar geweten heeft.

Om erachter te komen wie de dader is worden jullie in hilarische outfits gestopt en moeten jullie elkaar in teams ondervragen. Dit zorgt voor spanning en sensatie, een goed teamgevoel en natuurlijk veel humor. Bovendien speel je ook ergens voor, buiten natuurlijk het ontrafelen van het misdrijf, want de winnende ploeg maakt kans op een mooie prijs.

Geschikt voor verschillende groepen
Moordlunch in Amsterdam is geschikt voor alle soorten groepen. Vrienden, familie, collega’s, klasgenoten en ga zo maar door. Vier hier je verjaardag, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een jubileum op een originele manier. Moordlunch in Amsterdam is plezier voor jong en oud en biedt de leukste opties voor iedereen die van puzzelen en gezelligheid houdt.

Moordlunch in Amsterdam

€40.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 2.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Spelbegeleider
Zaalhuur
Lunch
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
Verkleedkleren en attributen
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan