Minute to Win it Speldiner

Altijd al mee willen doen aan het spelprogramma Minute to Win it? Dat kan nu in Amsterdam. In het Minute to Win it speldiner speel je de uitdagende spellen zelf, terwijl je ondertussen geniet van een heerlijke driegangenmenu. Spanning, plezier en goed eten, wat wil je nog meer?

Het spelverloop
Bij Minute to Win it speel je allerlei verschillende opdrachten. Deze bestaan uit het uitvoeren van behendige trucjes, breinbrekers ontrafelen en vragen beantwoorden. Je bent actief bezig of maakt gebruik van je algemene kennis. Dit klinkt niet al te spannend, totdat je de hete adem van de klok in je nek voelt. Je hebt namelijk voor deze ogenschijnlijk makkelijke opdrachten slechts één minuut de tijd ze succesvol uit te voeren. Hierdoor kunnen zelfs de simpelste opdrachten nog zenuwslopend zijn.


Win met de kleinste opdrachten
Je speelt Minute to Win it in teamverband. Deze teams worden gevormd door de groep in teams te delen. Vervolgens krijg je van de quizmaster een opdracht die binnen 60 seconden uitgevoerd moet worden. Deze opdrachten hebben alles te maken met vingervlugheid, teamwork, kennis en fysieke vaardigheden. Lukt het de opdracht binnen een minuut uit te voeren, dan heb je de opdracht gewonnen. Tussendoor is er voldoende ruimte om even lekker te eten met een uitgebreid driegangenmenu, waarbij jullie zelf kunnen kiezen wat er gegeten wordt. Niet zomaar simpele snacks, maar een echte maaltijd voor winnaars.

Reserveer snel
Minute to Win it is razend populair en geschikt voor iedere soort groep. Reserveer daarom jouw boeking zo snel mogelijk om zeker te weten dat jullie bij ons terecht kunnen op de gewenste datum. Wij zitten in hartje Amsterdam, waardoor je zelfs na het speldiner nog lekker de binnenstad in kunt trekken. Mocht je niet helemaal naar Amsterdam willen of kunnen, dan kunnen wij het uitje ook naar jullie brengen! Wij organiseren het Minute to Win it speldiner door heel het land, dus ook bij jou in de buurt. Vraag bij boeken naar de voorwaarden en meer informatie als je buiten Amsterdam dit heerlijke groepsuitje wilt kunnen spelen.

Minute to Win it Speldiner

€60.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Driegangendiner
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan