Maak je eigen Videoclip

Dit te gekke groepsuitje in Amsterdam is er eentje om in te lijsten. De Workshop ‘Maak Je Eigen Videoclip’ heeft alle ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje of hilarisch vrijgezellenuitje. Laat de camera maar draaien!

Heb je een vrijgezellenuitje dan is de vrijgezel in kwestie natuurlijk het stralende middelpunt  van deze spetterende videoclip.  Neem het favoriete nummer van de vrijgezel en maak een clip waar jullie nog jaren plezier van hebben. Bij een bedrijfsuitje kan de clip draaien om teambuilding of een bedrijfspresentatie. Of een ideale vorm om een jubilaris in het zonnetje te zetten in hartje Amsterdam. Kortom elk thema of gelegenheid kan in de videoclip verwerkt worden. Ook qua geluid en muziek is alles mogelijk bij Maak Je Eigen Videoclip.

Onze cameraman en regisseur begeleid jullie tijdens het opnemen van  deze superclip. De Workshop Maak Je Eigen Videoclip begint met het creëren  van een storyboard en jullie verhaallijn naar keuze. Daarna komen jullie onder begeleiding van onze professional tot een swingende choreografie die jullie eerst samen repeteren. Het inoefenen van de choreo is natuurlijk al hilarisch en sfeervol!

Qua liedkeuze kun je ook alle kanten op. Ga voor ‘old school’ zoals Michael Jackson of Madonna of juist hedendaags zoals Lady Gaga, of zijn jullie meer van de ‘Hollandse School’? Ook Meeuwis, Borsato of Hazes zijn geschikt voor een topclip.

We hebben diverse verkleedspullen en leuke rekwisieten voor de Maak je Eigen Videoclip, maar schroom niet om speciale kleding of voorwerpen mee te nemen als je al een beeld hebt van hoe het gaat worden. Tuig jezelf op en maak jezelf op in jullie eigen thema. In Maak Je Eigen Videoclip in Amsterdam komt al jullie inspiratie en creativiteit tot wasdom!

Nagenieten van het eindresultaat is gegarandeerd. Wij zorgen voor de montage en editing en zorgen dat je deze unieke videoclip krijgt toegezonden. Zo hebben jullie samen een tijdloze herinnering.

Met Maak Je Eigen Videoclip zit je altijd goed voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Maak je eigen Videoclip

€40.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 2.5 uur

Meetingpoint:

in overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Begeleiding
Verkleedkleren en attributen
Videoclip in HD
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan