Lipdub in Amsterdam

Schitter in je eigen videoclip bij de Workshop Lipdub Maken. In de VS is Lipdub al een waanzinnige HIT maar bij ons begint het ook in trek te komen, dus sla je slag.

Het maken van een lipdub videoclub is niet alleen enorm leuk en grappig. Het is ook perfect als teambuilding event.  Ook de ideale manier om je bedrijf, organisatie of team lekker in het zonnetje te zetten. Of gebruik de lipdub video als een digitale introductie van jullie club. De mogelijkheden zijn oneindig!

De camera draait dus we gaan beginnen: ACTION!
Bij de workshop Lipdub Maken ga je in samenwerking met onze professionele cameraman in één enkele take, een waanzinnige videoclip maken. Het eindresultaat zal door ons fraai voor jullie gemonteerd worden.

De Lipdub vindt plaats op een specifieke locatie naar keuze. Bijvoorbeeld kantoortuin, clubgebouw, schoolplein of ergens in de natuur! Ook bij ons in hartje Amsterdam kun je jullie clip laten vereeuwigen. Er zijn voldoende historische plekken zoals het museumplein of een ander historisch plein. Ook het vondelpark is natuurlijk een geweldige plek voor een sfeervolle clip!

Voor de workshop libdub maken kiezen jullie een nummer uit waar jullie act optimaal tot zijn recht komt. Een lekker uptempo song is natuurlijk aan te bevelen! Hoe groter de feestvreugde hoe beter!

Dan gaan we werken aan de choreografie en het verloop. Jullie gezelschap gaat uiteen in kleinere groepjes en zal ieders specifieke rol worden doorgesproken en geoefend. Als iedereen weet wat de bedoeling en er klaar voor is, werken we toe naar de spannende eindact.  De lipdub word in één take opgenomen, waardoor de spontaniteit het grootst is!

Bij deze drie uur durende workshop lipdub maken in Amsterdam zijn de verrassende en hilarische momenten gegarandeerd. Reserveer deze lipdub workshop en bouw samen met je vriendengroep of collega’s aan onvergetelijke herinnering in Amsterdam!

Lipdub in Amsterdam

€39.95 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 3 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan