Kroegentocht

Iedereen heeft er vast wel eens over gefantaseerd. Een wilde stapavond in Amsterdam, the place to be! Maar waar moet je nu precies zijn voor dat heerlijke Amsterdamse gevoel? Welke kroegjes zijn echt gezellig en wat voor bijzondere verhalen schuilen er achter deze kroegen? Tijdens onze kroegentocht in Amsterdam zorgen wij voor een complete stap-ervaring in hét uitgaanscentrum van onze hoofdstad!

Gezellige Kroegentocht in Amsterdam
Wij geven het startschot voor deze Kroegentocht op het Beursplein. Vanaf hier ligt de wereld aan onze voeten en kunnen we de beste, gezelligste en meest bijzondere cafés van Amsterdam bezoeken.

Deze Kroegentocht zal zich voornamelijk afspelen in het altijd gezellige Jordaan, want hier zijn toch de leukste plekken te vinden. Café Lowietje, de Blaffende Vis en Rooie Nelis zijn welbekend en erg geliefd in de Jordaan. Wij laten tijdens deze Kroegentocht Amsterdam precies zien waarom! Onze enthousiaste gids neemt jullie onder zijn hoede en zal jullie vermaken met de beste verhalen. Nee, geen stoffige oude man met een grijze hoed, maar een gids die de leukste verhalen en anekdotes over de kroegen kent. Want achter elke plek in de Jordaan zit wel een leuk verhaal, een spannende gebeurtenis of een lachwekkende anekdote!

Struinen jullie met ons mee de cafés in de Jordaan langs?

Kroegentocht

€15.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

Voor de ingangvan Holland rent a Bike, Damrak 247, Amsterdam

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Professionele gids
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan