I Love The 90's Diner

Stap in een tijdmachine en laat je terugvoeren naar die fantastische jaren negentig! Nostalgisch en smakelijk zijn termen die absoluut passen bij dit verrukkelijke I love the 90’s diner in Amsterdam!

Onze gemotiveerde quizmaster zal jullie tussen de dinergangen door overladen met boeiende quizvragen, jingles uit vervlogen tijden en spannende teamopdrachten behorend bij het I love the 90’s spelprogramma.

Programma I love the 90’s diner in Amsterdam
Iedere vraag en opdracht leiden je terug naar de opwindende nineties. Jullie hebben na iedere spelronde de ruimte om weer lekker bij te beppen met je tafelgenoten en intussen volop te genieten van de culinaire hoogstandjes! Dit speldiner is een sfeervol en smakelijk event, dat dus van alles omvat!  

Een ronduit fascinerend pakket aan vragen en opdrachten heeft onze quizmaster voor jullie in petto!

Vervolgens is het zaak de nummers of artiesten van herkenbare pophits te benoemen! Graaf in je geheugen en kijk welke filmtitels, hoofdrolspelers en belangrijke sportmomenten zijn blijven hangen! Galm lekker mee met een populaire hit en maak de tekst af!  Er volgen nog enige uitdagende opdrachten; opdrachten waarbij teambuilding om de hoek komt kijken!

Sprokkel zoveel mogelijk puntjes bij elkaar en ga er vandoor met die felbegeerde hoofdprijs! Dit is samengevat een bij uitstek afwisselend en nostalgisch speldiner in het bruisende stadshart van Amsterdam!

I Love The 90's Diner

€60.00 p.p.
Vanaf 12 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Driegangendiner
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan