Hou van Holland Rondvaart

Oer-Hollands feestje op de Amsterdamse grachten

Weet jij alles van de Nederlandse tradities en houd je van gezelligheid, amusement en spanning? Dan is Ik Hou van Holland de Rondvaart echt iets voor jouw groep. Op onze rondvaartboot die van alle gemakken voorzien is kun je niets anders dan er een leuk feestje van maken. Ideaal voor een verjaardag, bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of gewoon voor de leuk met je vrienden.

Eenmaal aan boord van de Ik Hou van Holland Rondvaart begint het feest al meteen. Aan boord is er genoeg ruimte voor sightseeing, gezellig een borreltje met elkaar doen en veel humor. Maar het hoogtepunt van de rondvaart is natuurlijk de Ik Hou van Holland quiz.

Win de meest hilarische quiz

Het spel Ik Hou van Holland ken je waarschijnlijk al van televisie. Op deze rondvaart is de bedoeling van de quiz eigenlijk hetzelfde. Je groep wordt ingedeeld in twee teams en samen strijden jullie tegen het andere team om de winnaar van de dag te worden. Dit doe je door vragen over algemene onderwerpen te beantwoorden, Nederlandse woorden correct te spellen en alle kennis over muziek uit de kast te halen. Ook het beroemde Rad van Fortuin komt op de boot tevoorschijn en is er ruimte om met de grootste smartlappen mee te zingen.

Wie het meeste weet over Nederland, haar cultuur en gewoontes en lekker mee kan doen met de typische Hollandse gezelligheid zal de meeste punten in de wacht slepen. De winnaars krijgen dan een leuke passende prijs die op een ludieke manier wordt uitgereikt. De Ik Hou van Holland Rondvaart is geschikt voor iedereen die kan genieten van alles van Nederlands entertainment in kan houden.

Kies ook voor de rondvaart

Wil jij ook anderhalf uur lang gezelligheid, plezier, humor en met alles erop en eraan? Kies dan voor de Ik Hou van Holland Rondvaart. Wij regelen alles om ervoor te zorgen dat jullie een geslaagd uitje hebben. Zo is drank onbeperkt, zodat je niet op de kleintjes hoeft te letten. Onze rondvaarten staan door heel de stad bekend als onbeperkt leuk en gedenkwaardig, dus wat houdt jou tegen ook aan boord te springen? Trotseer de Amsterdamse grachten op de leukste manier samen met jouw groep en ervaar zelf waarom de Ik Hou van Holland Rondvaart zo ludiek is.

Hou van Holland Rondvaart

€45.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 1.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Schipper
Quizmaster
Boothuur
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan