Hou van Holland Quiz

Op zoek naar een leuke avond voor jong en oud in het centrum van Amsterdam? Doe dan mee aan de “Ik hou van Holland Quiz”. In deze quiz speel je met en tegen je vrienden, familie of collega’s in verschillende categorieën, om zo de winst te pakken als slimste van de groep.

Iedere categorie komt voorbij. Algemene kennis, muziek, Hollandse glorie en dat allemaal in een grappige en leuke vorm gegoten. Dit op een feestelijk uitgedoste locatie midden in hartje Amsterdam.

Het spelverloop
Bij de Ik Hou van Holland Quiz spelen jullie in teams samen tegen elkaar. Ieder team heeft een teamleider die het voortouw moet nemen. Wanneer de teams gevormd zijn start het spectaculaire spel waar onze ervaren en hilarische quizmaster het spel leidt.

Weet jij alles van Nederland?
De quiz bestaat uit meerdere rondes. In iedere ronde staat een andere opdracht centraal, zoals het uitbeelden van dingen of dieren, meezingen met Hollandse klassiekers, dansen en draaien aan het Rad van Fortuin. Het spel begint met een ronde algemene kennis. Welke weetjes zijn je nog van school bijgebleven en waar kom je pas achter door deze quiz? Daarna gaan we over op zaken als spreekwoorden en gezegdes, karaoke en meer kennis over Nederland zelf. Het team dat aan het einde van de quiz de meeste punten heeft behaald heeft gewonnen en mag een mooie prijs in ontvangst nemen.

De Ik Hou van Holland Quiz is geschikt voor iedere soort groep en kan gedaan worden als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of gewoon een leuk dagje uit met vrienden of familie. Ook is deze quiz geschikt voor wie toch wat meer over zijn eigen land te weten wil of mag komen.

Hou van Holland Quiz

€30.00 p.p.
Vanaf 15 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan