Hou van Holland Diner

Ook zo gek op dit kikkerlandje? Hou je vast! Tijdens dit Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam wordt je kennis getest over alles wat Holland siert en ons historisch heeft gemaakt. Een avondje vol nostalgie dus!

Onze eigen Beau of Linda heten je van harte welkom. Deze vermakelijke quizmasters delen jullie groep  op in concurrerende teams. De spelregels van dit ‘hou van Holland dinerspel’ worden uitgelegd en daarna kan deze feestelijke strijd losbarsten!

Hou van Holland Diner spelverloop
Ons Hou van Holland dinerspel bestaat uit diverse rondes die tussen de gerechten gespeeld worden. De lekkere warming-up is de algemene kennisronde. Kunt u de TVTAS noemen? Wat weet u van de Hollandse haring? Waar staat HEMA voor? En hoe zat het nou met Willem van Oranje?

Na het voorgerecht volgen meer aanstekelijke rondes van deze ik Hou van Holland Quiz. Zo hebben we een spellingsronde, een ‘herken het fragment’-ronde en weetjes over diverse artiesten, films en series. Kunt u de slogans van een aantal historische reclames afmaken? U heeft geen enorme kenner te zijn, want u heeft genoeg teamleden om op te bouwen. Door ieders kwaliteiten in de strijd te brengen is er ook nog sprake van mooie teambuilding. Samen sta je sterk!

Na het de laatste sfeervolle ronde, de onmisbare singing bee, worden de punten opgeteld en weet u of uw team de onsterfelijke winnaar is en de felbegeerde hoofdprijs mee naar huis neemt.

Het Hou van Holland Diner is een arrangement vol hilariteit, sfeer en nostalgie. Bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenviering. Zowel voor kleine groepen vanaf tien personen als ook voor grote groepen kunnen we dit arrangement leveren. Het diner kent verschillende menuvarianten (vis, vlees en vegetarisch) en het dessert wordt onvergetelijk! Speciale dieetwensen of allergieën? Wij zorgen voor alternatieven en leggen u van begin tot eind in de watten!

Hou van Holland Diner

€55.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

Een privéruimte in een gezellig Amsterdams restaurant in overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Zaalhuur
Driegangendiner
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan