Hartje Mokum Tour

Tijdens deze rondleiding laten onze gidsen je in een korte tijd veel van onze hoofdstad zien. Onze goedgemutste gidsen hebben zich namelijk tot taak gesteld om jou en je gezelschap, tijdens deze bijzondere rondleiding, mee te nemen naar de mooiste plekjes van Amsterdam. Gedurende twee uur gaan jullie samen met onze gidsen jullie op een ontdekkingsreis dwars door het hart van Amsterdam.

Het Oude Centrum
We beginnen de rondleiding in een buurt die je maar moeilijk links kan laten liggen namelijk ; het Oude Centrum. Ieder straatje, steegje en pleintje in deze oudste en fascinerendste buurt van Amsterdam heeft haar eigen verhaal. En onze enthousiaste gidsen weten daar de mooiste verhalen, leukste anekdotes en sappigste weetjes over te vertellen.

Grachtengordel & de Jordaan
Na door het oude centrum te hebben rondgestruind wordt koers gezet richting de grachtengordel. Amsterdam staat ook wel bekend als het Venetië van het Noorden. En nadat jullie onze hartje Mokum Tour hebben gedaan begrijp je ook wel waarom. Dit prachtige stukje binnenstad van Amsterdam, vol architectonische hoogstandjes schreeuwt om ontdekt te worden.

Via de grachtengordel lopen jullie samen met onze gidsen de Jordaan in. Je zult merken dat in deze voormalige volkswijk ”de lepel nog altijd in de brijpot staat”!

En natuurlijk duiken wij halverwege deze rondleiding in Amsterdam ook nog zo’n authentiek Amsterdams cafeetje in voor een lekker pikketanissie. ( De consumpties zijn wel voor eigen kosten. )

Hartje Mokum Tour

€14.50 p.p.
Vanaf 8 personen
Tijdsduur 2 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Professionele gids
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan