Hap & Trap Tour

Iedereen  is bekend met het walking diner en ook de stap tour kennen we allemaal. Maar let op; er is nu iets geheel nieuws voor de mensen bedacht te weten de HAP EN TRAP TOUR.

De naam verraadt het al; vergeet een avond happen en stappen en verwelkom het happen en trappen!

Onder de bezielende leiding van onze  gids doen wij al fietsend drie afzonderlijke restaurantjes aan. Ter plekke worden we verwend met een voor, hoofd en nagerecht. 

Allereerst openen we met een fietstocht. Onze gids neemt jullie mee naar de grachtengordel en de Jordaan. 

Lekker ontspannen fietsen we door het hart van dit stadskwartier, ooit een veelbezongen volksbuurt. We nemen u mee tijdens onze HAP EN TRAP  TOUR naar highlights als de Westertoren met de Westerkerk. Het Anne Frankhuis, de Noordermarkt en het Johnny Jordaanplein.  

Je zal zelf merken hoe zeer deze voormalige volksbuurt is omgetoverd tot hip, trendy stadskwartier!

Maar de gezelligheid die de Jordaan zo kenmerkt leeft er nog steeds!

Nadat je bent ondergedompeld  in de Jordaan met zijn verrassende charmes,  zijn we klaar voor stop 1 bij een restaurant.

Zodra je het voorgerecht hebt genoten, begeven we ons al trappend richting restaurant twee voor het hoofdgerecht.  Op deze plek zul je gaan genieten van het culinaire hoogstandje dat de kok voor ons bedacht heeft.

Hierna is het de hoogste tijd voor ons laatste onderdeel van deze HAP EN STAP TOUR!    

We wurmen ons al fietsend door het historische centrum van Mokum en passeren de Nieuwmarkt met Waag, Chinatown en de Schreierstoren.

Vanzelfsprekend is het oude centrum ook onderdeel van onze ‘HAP EN STAP TOUR’!

Het zal helder zijn dat Amsterdam bruist en leeft als nooit eerder! Maar ook dat de Amsterdam zich nog steeds mag rekenen tot een van de gezelligste steden van Nederland.

ADVIES! Lijkt een avondje happen en stappen toch meer jouw ding?! Dan raden we je aan om een blik te werpen bij onze ‘ HAP EN STAP TOUR’.  Zie de mogelijkheden!

Hap & Trap Tour

€70 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

Telefoonnummer:

Inclusief

Professionele gids
Fietshuur
Voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan