Foute Popquiz Diner

Ken jij de songteksten van alle nummers van bijvoorbeeld de Village People of The Spice Girls uit je hoofd? Zit jij ook altijd met een biertje klaar bij smartlappen als André Hazes of Guus Meeuwis of ga jij ook helemaal los op nummer van 2Unlimited of DJ Paul Elstak? Kortom, leef en adem jij de nummers van het bekende Foute Uur? Dan is dit groepsuitje echt iets voor jou.

Bij het Foute Popquiz Diner draait alles om gezelligheid en hilariteit. In teamverband spelen jullie samen om zo veel mogelijk foute nummer goed te raden, mee te zingen of op los te dansen. Dit onder het genot van een driegangenmenu van de kwaliteit die je van Amsterdamse restaurants gewend kunt zijn.

Een avond om nooit te vergeten
Tijdens het Foute Popquiz Diner speel je samen in verschillende rondes om de juiste antwoorden te geven op de bekendste foute nummers. Het ene foute nummer wordt direct op de andere gevolgd en bij deze nummers is het de bedoeling de juiste antwoorden te geven, mee te zingen en te dansen en vooral veel lol te beleven. Tussen de rondes door geniet je van het diner dat bestaat uit verschillende gerechten. Niks alleen bittergarnituur, maar een echte maaltijd om genoeg energie voor tijdens de rondes te hebben.

Deze avond staat volledig in het teken van niets is te gek. Dus kom met je kleurrijke beenwarmers, je oude Aussie en Nike Air Max of pruik en barbiejurk naar Amsterdam om hier een geweldige tijd te beleven. En mocht je na het Foute Popquiz Diner nog meer lol willen beleven, dan kun je zo de stad in. De locatie waar de quiz wordt gehouden ligt pal naast bekende uitgaansgebieden als Leidseplein en Rembrandtplein, dus de lol houdt niet na een paar uurtjes zomaar op. Het Foute Popquiz Diner is geschikt voor iedereen die even alle remmen los wil gooien en zich niets aan wil trekken van wat goed of fout is, want vanavond is fout het enige goede.

Foute Popquiz Diner

€55.00 p.p.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur 3.5 uur

Meetingpoint:

In overleg

Telefoonnummer:

020 7009439

Inclusief

Quizmaster
Spelbegeleider
Zaalhuur
Driegangendiner
Spelmaterialen
Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
Quiz met audio- en videofragmenten
BTW

Bij vragen

Heb je vragen over dit uitje neem dan contact op met de aanbieder 

Extra Informatie

Vraag een offerte aan